I annonssamarbete med MODELIN

PICS INNAN MEDELTIDEN

.

Jag idag! Gul och fin som vanligt haha. Känns som jag typ blivit bloggvärlden egna förespråkare för färgen g u l (har väl aldrig ägt så många plagg i den kulören. Ja förutom mitten av 90-talet när man var en hottie i tex tokgul Dieseltisha, den med indianen ni vet, och lika gul blank Replayjacka i gul satin matchat med svarta lackjeans och Timberlands. Joråsåatt:)

.

.

.

Heeeej godingar!

.

.

Tog visst en liten minisemester från bloggen för att helt enkelt njuta av de sista dagars här på Gotland! Händer inte så ofta men ibland så är man bara 100% i nuet och det som är här på riktigt ni vet. Nää jag tänker inte börja yla om att hela sommarn och semestern snart är sluut och höstmodet på väg in osv och att detta känns såå plötsligt och småjobbigt men ja, melankolin finns där och även lite vemod. Bara att skaka av sig för mitt äslkade Gotland finns ju alltid kvar. Och jag vet ju att när jag komme hem så kommer det kännas underbart som alltid. Förstå att jag bara varit hemma två dagar sen den 12 juni? Konstigt. Älskar verkligen  känslan av att komma hem till det där hemvanda och fräscha och stoora. Aldrig känns 235 kvm så enorma som just då när man levt i litet sommarhus. Längtar verkligen hem nu!

.

,

 

.

Min klänning som jag ÄLSKAR kommer från favoriten Second Female och finns här (Solisar från Gucci))

.

.

Lunch på Krönet i Visby idag! Brukar alltid bli ett besök där varje sommar och även i år. Såå härlig utsikt. Jag åt en god Nudelsallad med koriander och kyckling och bara njöt av utsikten. Visby skulle jag lätt kunna bo i årets runt förresten. Måste bara hitta var vi ska bo och vad H ska göra  där – sen flyttar vi! Älskade tokvackra lilla stad.

.

.

.

Min lilla son och treåring är han med tjock fleecejacka! Det var 23 grader varmt och skönt idag men när Maurits hittade den där goa jackan (Minirodini) på lilla gallerian (minns ej vad den heter) så skulle han bara ha den och ha den på sig. Så så fick det bli:)

..

..

 

.

Ja både jag och Moje stack ju ut lite idag då det var Medeltidsvecka i Visby och gaalet mycket folk och de flesta bar särk i olika varianter. Så himla gulligt att så många vuxna älskar att klä ut sig och leka Medeltid tycker jag! Gick bakom två tjejer i min ålder som pratade om att ”gud såg du den där särken nyss. SÅ himla snygg. Ska fixa en likadan fast blå nästa år” Såå inne i leken liksom. Det var första gången jag var på Medeltidsveckan och det var ju mycket mycket större än jag kunnat föreställa mig och massor med grejer att göra och en enorm Medetidsmarknad med allt du kan tänka dig. Säkert 30 markandsstånd med bara Medeltidsmat (Grillat vildsvin och raggmunkar och sånt) Skatterna älskade det. Har dock inte ett enda pics på jippot från Botaniska trädgården för att 1. För mycket folk överallt. 2. Kamerabatteriet la av (min nya kamera måste laddas mycket oftare tydligen) Finns dock lite därifrån i min story på Insta för den som vill se glimtar:)

.

.

Nu ska vi visst se på skräckis här (hjälp jag hat-älskar sånt speciellt när man är i öde långt ute vid havet!) men vi ses imorgon igen jag loovar!<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “PICS INNAN MEDELTIDEN

  1. Jättefin 👗. Jag började jobba igår efter 5 härliga veckor och det kändes verkligen vemodigt jag förstår vad du menar. Men det är ok att komma in i rutinerna igen ♥️. Mvh Åsa

  2. Votre enfant est comme toujours magnifique ainsi que vous.Je pense que votre retour ne sera pas trop difficile dans votre jolie maison.En attendant,bon courage,une lectrice fidéle et enchantée,merci.

  3. Hej, för mig känns det som en efterlängtad nystart att börja jobba igen. Som högstadielärare följer man verkligen årstiderna och pirret i magen från när jag var liten finns kvar. ALLT kan hända under hösten.

    Men bäst av allt är ändå höstmodet…det finns så mycket fint och `dressat` att se framemot.

  4. Något som skulle vara sanslöst roligt är om du vill bjussa på lite bilder från förr. Hur såg du ut på 90-talet egentligen?

Comments are closed.