BYE BYE VÅRT DRÖMSTÄLLE PÅ GOTLAND

.

Imorse gick vi upp och hade vår allra sista Gotlandssommarmorgon för i år! Vädret var f AB  som två alltid och jag och papsen pratade om hur himla vemodigt han och jag tycker det är att åka iväg och lämna våra favvoställen (Både på Gotland och i Frankrike) Dessa är ju liksom en så stor del av oss och vi trivs så bra på båda ställena. Sen är jag och pappa väldigt positiva (det har jag ärvt efter honom) och försöker se det bästa i allt ändå så klart!

.

.

.

Så njuta lite extra av det sista fick det bli! Tog med oss skatterna ned till havet för ett sista skönt dopp i morgonsolen. Galet vackert och varmt och skönt i vår vik.

.

.

.

Moje med morfar. Varje tidig morgon har de två gått till stranden tillsammans. Och Moje ska alltid stanna på samma fläck och ta av sig skorna och sen ska de gå tillsammans och titta på ”båtarnarna” och Maurits pratar oavbrutet. SÅ gulligt. Kompisar<3

.

.

.

Sen blev det upp till gården för en sista gofrukost!

.

.

.

Sista skivorna Levin från Rute för i år och sen blev det städning och packning och in med allt och alla i knökfull bil (herreguuud vad man packar med sig mycket saker) och iväg till Visby och färjan där jag sitter och bloggar just nu! Har faktiskt ordentlig hemlängtan och den kommer alltid när man liksom är klar med lämnandet. Och jag loovar att kika in när vi är hemma i vår älskade Småstad igen så klart:)

.

.

Ha nu en riktigt fin onsdag girrrls så ses vi snart igen!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “BYE BYE VÅRT DRÖMSTÄLLE PÅ GOTLAND

 1. Hej! Den randiga mattan – var är den köpt? Skulle bli så glad för svar, skrivit på tidigare inlägg också. Tycker mattan är så så fin!

 2. Jag känner likadant när jag lämnar vårt sommarställe och så har jag känt ända sen jag var barn (50 år idag)… Men det finns ju kvar som du säger. Jag gillar också mattan och tyget en gammal klassiker, jag har hennes citrontyg som man aldrig tröttnar på heller…

 3. Så kul att ha fått följa din sommar! Ser fram emot att få se ditt fina hem i Västerås igen. Du inspirerar mig så mycket!! /En västeråsare

 4. Hej Petra! Har du några tips på vad man som turist kan göra i Västerås? Ska dit för att bo på Steam men vill utforska staden lite också 🙂
  Kram!

 5. Är det bara hos mig som bloggen har varit så trög att ”ladda upp” dom senaste månaderna? Texten går relativt snabbt, men bilderna tuggar på bra länge innan dom är kompletta? Man är ju så himla sugen på att kunna se och läsa så det är störande att behöva vänta!! 😅

  1. Ja samma här. Blir bara halva bilder och ibland knappt det. Trodde det var mitt Wi-fi’s fel.

 6. I have the same problem. I thought it was on my end because I read the blog in Canada.

 7. Sitter i skrivande stund på båten på väg hem efter några dagar på fantastiska Gotland. Underbart ställe, jag önskar att vi också hade ett sommarhus där. Fick hålla till godo med Clarion, helt okej det med! 😀

Comments are closed.