INTE ALLTID EN DANS & MAMMALÄNGTAN…

.

Humörshöjare  – nya toksnygga köksstolar från &tradition

.

.

Ouf!

.

.

S o r r y att jag inte kikade in till er igår men tyvärr så gick liksom all kraft och ork ur mig helt plötsligt! Alltså på riktigt och fysiskt. Var ute på Björnön och sprang  (skulle springa halvmilen) och efter 3 km så la kroppen helt enkelt av. Armarna blev liksom blytunga och hjärtat slog i rekordfart och jag kände mig bara ja asledsen. Har ju drabbats av panikångest förut, för 4 år sedan, och jag blev livrädd att det skulle vara något liknande. Det är s å himla obehagligt (Ni som vet ni vet) Så jag satt mig ner på en sten och andades och bara lugnande kroppen. Fy alltså, kändes som jag skulle få hjärtaattack. Sen blev jag jättetrött och har typ tagit det mest lugnt efter det. Fixat lite i trädgården och så (DET behövdes efter 2 månader borta. Trots att världens snällaste svärmor och svärfar varit här och vattnat och klippt gräs. Inte en torr vissen planta så långt ögat kunde nå).

.

Bara jag som är lite vissen här hos oss alltså. Nope livet är inte alltid tiptop för mig heller, eller andra glassiga bloggare, det vet ni ju. Även om det kan verka så och allt bara är så där glatt och härligt och vackert så sker det ju trista saker även i våra liv då och då. Saker som gör en arg eller ledsen eller bekymrad. Så är det och jag vet ju att det just nu finns en viss (personlig) anledning till att jag inte mår 100.

.

.

.

Bjuder på en liten tjuvkik från köket denna fredag! Håller på och gör lite nytt där och då  ville jag ha sköna mörka trärena kvalitetsstolar och valet föll på dessa.  Ska visa mer och bättre när allt är klart!

.

.

.

.

Sen håller jag på att längt ihjäl mot efter mina stora skatter!!! Alltså jag är inte funtad så att jag kan vara ifrån dem så här länge. Känt mig lite halv halva sommaren men ikväll, ikväll kommer  äntligen Trulle hem. Min älskade fina underbara kille som jag inte sett sen 7 juni<3<3<3 Och nästa helg är det konfa och kalas och då får jag hem bästa Lolo med – hurraaa.

.

.

Så det blir ju snart en riktigt fin fredag ändå! Vi ska äta grillad oxfilé och pommes till middag och jag ska göra min beasåsspecial. Det godaste Trulle vet:)

.

.

Ha nu en riktigt härlig fortsättning på fredagen! (Och jag hoppas att bilderna fungerar nu?? Säg till annars! Så himla bra att ni hojtar till om något strular eller inte funkar så jag kan be tech att titta på det)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “INTE ALLTID EN DANS & MAMMALÄNGTAN…

 1. Precis sådär är det ju för det flesta av oss då och då. Livet liksom… Hoppas att du snart känner dig pigg igen och det bästa är ju när man får träffa barnen igen. Snygga stolar! Ha en fin helg! Kram //Tina

 2. Yes, the photo’s load much faster! I am looking forward to the autumn and great inspiration from you and your home this season. Take good care of yourself…x

 3. Komma hem från sommaren & semestern och längta efter barnen och tillbaka till vardagen på en och samma gång är bara blä….Jag är inte riktigt kompis med omställningar heller så jag förstår.. Trevlig helg fina du!

 4. Tyvärr så går det fortfarande jättetrögt att öppna själva bloggen fortfarande, men när den väl hoppar igång så finns bilderna där direkt.
  Hoppas att du mår bättre snart 💐

 5. Det var en lång sommar utan stora barn. Förstår att det känns skört. Snart är ni tillsammans igen. Och du vet väl att det inte är ovanligt att fysisk aktivitet med förhöjd puls kan utlösa panikångestattacker och extrem olust om man redan är lite skakig. Ta det lugnt och fint och träna annat.

 6. Din blogg är den enda jag följer kontinuerligt. Gillar den jättemycket då du skriver bra, har en bra blandning på inlägg och verkligen bjuder på dig själv. Förstår dock att även ditt liv såklart består av ”ups and downs”. Skickar en kram och hoppas att allt löser sig och att du snart känner dig bättre igen. ❤️

 7. In Between är de finaste stolarna jag vet, drömt om dem länge! Så nu blev jag lite avis 😉

  Men fy så jobbigt med panikångest.. vet precis❤️ Skönt att din stora kille är hemma igen och att din stora tjej kommer snart.
  Ta hand om dig, kram.

 8. Livet ibland alltså.. Du verkar ha en fin familj som du säkert kan finna styrka hos.
  Jättefina stolar 🙂
  Kram

 9. Oj vad jobbigt. Jag har det också lite kämpigt pga en jobbig grej så jag förstår vad du går igenom. Livet går lite upp och ner ibland 🙄♥️. Mvh Åsa

 10. Det låter jobbigt….ibland mår man dåligt utan att riktigt kunna göra något åt det just då. Tänk på att även denna känsla kommer att försvinna ”Even this shall pass”. ❤️

 11. Hej Petra
  Jag hoppas också att det snart lättar för dig och du mår bättre igen!
  Idag var köpe-bean synnerligen äcklig, fast det är samma jag alltid köper. Nu MÅSTE jag igång med egen sås och blev nyfiken på den du nämner. Tittade efter recept och det finns ett par gamla i receptkategorin men jag blir lite osäker. Har du möjlighet att dela receptet du använder nu? Stort tack på förhand! Käthe

 12. Nej, Livet är inte alltid tippetopp…
  Även om det kan se glammigt ut så kan man ju må dåligt ändå.
  Hoppas du hämtar dig och mår bättre snart.
  Ursnygga stolar!
  Kram Anna

Comments are closed.