I annonssamarbete med LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

FÖRSPRÅNGET

.

 

Vid sommarhuset på Gotland  förra veckan! Sommaren är ju verkligen den finaste och bästa tiden att fota sitt hem och miljöer. Det är ljust (ett måste vid bra foto) och det är grönt och det är vackert och det är bara så där allmänt härligt! Inte alls lika bra förutsättningar på de andra årstiderna vi har, även om de har sina stunder de med så klart:)

.

Ibland fattar man djärva spännande och stora beslut när det gäller sitt boende. Det har jag också gjort tidigare i livet och vem vet om jag kanske gör det snart igen! Då kan det verkligen vara bra att vara lite förberedd. En fastighetsaffär är en av livets viktigare händelser och det är mycket att tänka på och det kan ske både snabbt och även oväntat. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har en tjänst som heter Försprång där man just kan förbereda sig lite inför kommande fastighetsaffärer och känna sig trygg.

.

För mig är det viktigt att känna mig just trygg vid stora beslut i livet, därför känns det extra bra att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för fjärde året i rad har fått utmärkelsen Sveriges mest nöjdaste kunder. Läs mer om hur du kan förbereda dig med Försprång här!
.
.
.
KRAM
.
.
.
.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “FÖRSPRÅNGET

 1. Kring hur allt visas upp på bloggen (många andra bloggar oxå) så är ju allt en perfekt yta, perfekta foton med perfekta vinklar o perfekta poseringar enda ut i tåspetsen😉 Du är duktig på det du gör! Det bakas bullar som är sådär preciis rakt skurna. Är du perfektionist i ditt privataste oxå, el kan du vara sådär härlig avslappad o handla o hämta barn på förskolan ofixad, utan att vara ängslig o tänka vad andra ska tycka om dig om inte det du visar upp är 100%?

 2. Om man tänker ”enda” ut i tåspetsen så kan man förstå att ingens liv är perfekt eller glassigt varje minut. Men ta exemplet med ett glossigt inredningsmagasin; skulle du där vilja se ett reportage med skitiga kastruller, stök och damm i hörnen? Jag är säker på att det är just det Petra vill förmedla med sin blogg, det som är snyggt och tillrättalagt. Då och då kommer ett inlägg (som det förra) som visar att livet inte alltid är en Kelloggs-reklam. Utbudet av bloggar är enormt, vill du läsa vardagsrealism och se bilder som inte är ett dugg tillrättalagda, så finns det massor att välja på. Petra har fokuserat på just det snygga, tillrättalagda i bloggen, men ingen är väl så korkad så hen tror att livet ser ut så för jämnan?

  1. Hej Anne, vad trevligt att du svarar på min fråga. Med tanke på ångestattacker och dåligt mående frågade jag P e t r a om hon ställer samma höga krav på sig själv i sitt privataste, som hon ställer på bloggen.

  2. Jag tar också gärna emot tips på vardagsbloggar!
   Jag förstår precis frågan, som var av omtanke. Har däremot svårare att förstå ditt uppläxande svar. Dessutom var inte frågan ställd till dig!

 3. Petra est une personne extraordinaire à qui on aimerait ressembler! regarder ses photos et ses commentaires me remplissent de joie,avec elle rien ne semble tragique,au contraire on dirait que tout lui semble facile c’est cela qui est formidable.

 4. Sååååå fina bilder. Som vanligt. Är det en By Malene Birger klänning du har på dig på dessa bilder?

  1. Tar mig friheten att svara å Petras vägnar:) Ja, klänningen är från Malene Birger.

Comments are closed.