JAG GER ER

Ljuvlig rosettklänning här, svart skjortklänning som alltid fungerar här, manchesterbyxor här, snakeprint blus här , transparent mönstrad klänning här och svart blus här.

.

.

Helloooo!

..

.

Åter igen kikar jag in till er vänner för att tipsa om lite höstnytt och fräscht från Ellos! Finns s å mycket snyggt att hitta i den butiken just nu och till riktigt bra priser. Blusar, klänningar och byxor som fungerar jämt, både till vardag och fest. Yes nu när hösten är på g vill man ju bara uppdatera garderoben lite extra med det där mustiga härliga höstmodet man bara älskar..

.

.

.

Rutig klänning här, blommig söt blus här, den perfekta svarta klänningen här, skön lös klänning här, snyggbyxor här och scarvesmönstrad blus här.

.

.

Hos Ellos hittar ni alltså det ovan och mycket mycket mer höstmode! Och jag har även denna gång en rabattkod ät er som ger hela 30% på dyraste varan (på ordinarie priser  Koden är 405408 giltig t.o.m 31/8.

.
.
Happy shopping nu tjejer!
.
.
.
.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “JAG GER ER

Comments are closed.