SOMMARMIDDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA.

Idag serverades lill-lördagsmiddagen uppe på terassen! Vi har ju en ganska stor sådan en trappa upp men den har helt ärligt inte använts så himla mycket just i sommar. Vi har ju liksom knappt varit hemma!:) Men när det är såna här uunderbara varma sommarkvällar som denna augustionskväll så hängs det och mys för fullt! Spelas musik och äts middag och ikväll blev det tonsfiskpasta med massor av. olivolja, rejält med vitlök och en hel del chili. En favorit hos alla utom Moje då. Han fördrar spagetti naturell med en rejäl klick smör, den lilla ”gormanden”:) (Jo han är kräsen med maten men är det något man lär sig med många barn och i alla åldrar så är det att det ordnar det sig. Håller man på envist och serverar smarrig riktig hemlagad mat så vill de till slut äta det med. No stress:)

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur mysigt är det inte att hänga tillsammans hela familia. Mitt wolfpack<3 Imorgon ska en skatt ha spexfoto, en annan ska på utflykt, den tredje ska mönstra (!) och en fjärde liten ska väl dränkas i mammapussar som vanligt. Jäkla gounge. Min största lycka i livet är så klart att ha fått alla dessa barn och även att de är i alla dessa olika åldrar, det är bara SÅ roligt!  Riktigt bra spridning måste jag säga: 3, 10, 15 och 18 år:) Tittar förresten på en braig HBO-serie just nu om en familj som också har fyra barn, två tjejer och två killar, i olika åldrar. Men där slutar alla likheter (hoppas jag haha!:) The Affair heter den. Har ni sett den? Gillar ni också??

.

.

Ha nu en riktigt mysig kväll vänner och TACK alla ni goingar där ute som peppar när det ska kritiseras och ifrågasättas under var och varannat inlägg. Ni gör att det fortsätter att vara KUL att blogga ska ni veta! Jag är absolut inte felfri och jag gör säkert massa val som ni aldrig själva skulle göra och verkar tramsig och är ytlig men jag vill verkligen  inte bråka med er eller vara dum. Ni behöver inte vara som jag, ni slipper verkligen! Men jag är lycklig, tacksam och glad över det jag har och faktiskt både snäll och schysst och det tycker jag alla andra också ska vara, för det är väl ändå det viktigaste<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “SOMMARMIDDAG

 1. Så mysigt ni har! Längtar tills vi också kan laga middagar och njuta av ute, men med vår 1-åring så har det mest varit spring efter honom. Vi har fått slänga i oss maten.

  Hur gör ni med utemöblerna, har ni något slags skydd över när det inte använd? Jag köpte ny utemöbler i vitmålat trä i våras men jag vågar inte ha det stående oskyddat då ett av borden blev ganska fult av vätan. Har lagt en presenning över stora matbordet lite provisoriskt så där, men det har ju i princip legat på större delen av sommaren pga av vädret. Hur gör du? Låter du dem stå ute och typ torkar av när det regnat?

  Tack för en superduperblogg💗

 2. men oj vad har jag missat. Jag tittar in för sporadiskt att jag inte hänger med. Vad tråkigt att en person som är så neutral på något sätt, som du, ska bli kritiserad? Någon som bara bloggar om sitt hem, sitt liv, ska man ens behöva bli kritiserad? Tråkigt.
  Livet är fört kort för att spendera på negativt skit och på att kommentera negativt om alla, jag tycker vi ska lyfta varandra! Upp till skyarna, vad har vi att förlora liksom? Att göra en person glad, det är rena fröjden tycker jag.
  Stor kram och du, fina barn du har och jättehärlig uteplats!! 🙂

 3. Jag fattar verkligen inte att människor orkar vara elaka mot folk de inte ens känner, måste ju ta så extremt mycket energi och sitta där hemma och surfa och störa sig på både det ena och det andra. Jag kikar bara in hos de jag mår bra av att se, som dig till exempel. Sluta aldrig blogga! Kram!

 4. The Affair är bland det bästa vi har tittat på här hemma. Mystisk, fascinerande och helt omöjlig att sluta titta på. Det kommer visst en ny säsong nu. Fint på er terass och mysigt med familjen 🙂

 5. Ser mysigt ut! Hoppas ni kan lägga avundsjuka surkommentarer åt sidan. Ha det bra!

 6. Får så mycket inspo från dig Petra! Såg att du för något år sedan provade Sioox på ert altangolv och jag fick tillslut med min envisa man på att vi skulle prova detta på vår nylagda altan. Alltså, det är det bästa vi har gjort! Så snyggt och vilket skydd det blev! Älskar blandningen på din blogg. Tack för att vi får följa. Kram

  1. Det är en sån där grym serie som det bara finns en av! Verkligen speciell, man blir helt fast! Jag funderade på om du sett en rätt kul och knasig serie på netflix med Christina Applegate, ”Dead to me”. Väldigt underhållande och bra skådespel.

   Du verkar verkligen snäll, det är en gåva som är oerhört värdefull att ha 💕 Förstår att det måste kännas jobbigt att följas av folks kritiska öga jämt. Jag hade aldrig klarat av det. Tack för att vi får följa dig 💖

 7. OOo, den pastan är min favorit också nu för tiden, tack för tipset, det var ett tag sen jag gjorde den.
  Ha en fin helg!

 8. Maten låter hur smarrig ut som helst? Om du har tid & möjlighet får du gärna lägga upp receptet. Håller helt med dig angående maten, de lär sig rids nog uppskatta god mat bara man håller sig till hemlagat så mycket det går.
  Kramar!

Comments are closed.