SKOLSTART

SAMARBETE KIDSBRANDSTORE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som n i vet sen länge så har jag en riktigt favorit när det kommer till kläder för tonåringar (och tweenies) och det är den populära butiken Kidsbrandstore! (som faktiskt ligger här i Småstaden!) SÅ mycket fina märkeskläder till barnen som är i bra kvalité som håller att ärvas. Ja Bea ärver en hel del kläder efter Lolo och jag har kört mig vilka märken som håller tvätt efter tvätt efter tvätt och som fortfarande ser snygga ut (och en del ser nästan oanvända ut) Hellre några lite färre men bättre. Som märket GANT tex, älskar det märket och hela familjen har en hel del plagg därifrån. Just för att de håller och är ja tidlösa. Som Lolo´s mjuka blåa flannelskjorta på bilden – en höstnyhet från GANT ochvilket perfekt vardagsplagg! Både till henne och ja till mig:) Finns på Kidbrandstore här och eftersom det var rea så beställde jag en till mig med i största barnstorleken 176. För så kan man ju göra också. 799 kr och så 20% på det, ett kap alltså (Rabattkod kommer lite längre ner:) Andra märken som finns i butiken är exempelvis Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Designers Remix, Levis, Peak Performance mfl mfl.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Gullungen har på sig mina aboluta favoritjeans – Replays med sk hyperflex. Har ni provat dessa stretchjeans? SÅ sköna och de håller verkligen formen. Bästa jag, och Lolo och Bea, haft. Börjar inte hänga i rumpan efter en dags användande utan sitter på plats. (Och jag kan klämma ner mig i strl 14 år också wihooo. B R A stretch som sagt;) Finns här

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Ny riktigt fräsch quiltad lättviktsjacka med guldkedja från Barbour finns här.

.

.

Just nu har Kidsbrandstore MÄNGDER med höstnyheter i butiken! (en annan nyhet är att de även har fått märket FILA som är poppis bland teens) Med koden HOUSENEWS får ni 20% off på ordinarie pris och detta gäller alla varumärken. Koden kommer vara giltigt t.o.m. 1/9 så passa på nu om ni är ute efter lite nytt och fint så här vid skolstarten! (eller kanske något ill er själva!)

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “SKOLSTART

  1. Hon är både söt och vacker din dotter! =)
    Den där skjortan föll även mig i smaken, gillar också GANT, just för att de är tidlösa.
    Visst är det smart att kunna handla barnstorlek, det blir ju billigare 😉 Jag sparade ett par- tre hundra på en GANT sweatshirt, genom att köpa den på barnavdelningen 🙂 Precis lika också 😉

    /Maria

  2. Konstig kommentar; ”Och jag kan klämma ner mig i strl 14 år också wihooo” – är det viktigt och innebär det att alla 14-åringar är smala?

  3. Har aldrig handlat därifrån men förstått att det är ett populärt ställe att shoppa på. Kanske skulle spana in och se om det finns något åt min femtonåring. Fila är verkligen ungdom för mig, det är lite roligt när man ser sitt eget barn och han kompisar gå i samma märken som var populära för 20 år sedan när man själv var i samma ålder :).

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg