BLIXTSNABB FREDAGSHÄLSNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sorry men idag blir det inte så mycket mer än så här för b u s y bloggerska!!! Känner ni helgpeppen förresten? Det gör jag – hurraa! Ett par snabba pics blir det iaf denna fredag och så här som ovan brukar det ju oftast se ut på fredagarna i mitt liv – jag och Moje nere på Småstadens fina lilla torg där vi handlar godsaker som bär och grönsaker och så fredagsblommorna så klart. S å mysigt. Och så var vi och lunchade på Systrarnas och shoppade lite nytt till skatten som ett par söta böcker! Han äälskar när jag läser godnattsagor när han ska sova och det ska helst vara minst tre böcker i rad haha:)

.

.

Önskar er alla en FAB kväll så ses vi imorgon igen snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “BLIXTSNABB FREDAGSHÄLSNING

  1. Längtar efter fler inredningsinlägg 😇 Hoppas du känner inspiration o vill ge oss lite mer av det i höst…

  2. Om ni inte redan har pottränat Mojje kan jag tipsa om en bok. Blöjfri på 3 dagar.

    Fin blus.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg