IGÅR VAR DET FÄZT

SAMARBETE MODELIN

.

Ser ju tvärsur på de här bilderna från igår men det var jag inte kan jag lova! Fått mängder med DM på Insta om min outfit och för den som undrar kan jag berätta att toppen med puffärmar, som egentligen är en body, kommer från Nelly och finns här och de höga byxorna är från Neo Noir och finns här. (Ska visa dem bättre i ett annat inlägg)

.

.

Hello söndagsdarlings!

.

.

Så blir man då äntligen frisk och kry och då ser man till att gå på brakfest och köra all in och skaffa sig lite  hangover de luxe istället! Men så värt. Vi hade överraskingsfest för en vän, alla var gömda i ett orangerie och viftade med flaggor och skålade, och det var bara en såå kul kväll. 13 brudar var vi som lekte hela havet stormar halva natten, ojojoj! Vilket sjöslag!

.

Idag har vi tagit det mest lugnt och varit och shoppat ny cykel till Bea och lagat Lolo´s så nu har de likadana svarta Monarks. Hela familjen har svarta cyklar, tom Maurits. Tycker den färgen är liksom självklar cykelfärg och så ser det så prydligt ut där vi ställer cyklarna:) (Tycker även bilar ska vara svarta!) Vi cyklar ganska mycket och använder sällan bilen faktiskt. Bor ju så centralt med gångavstånd till jobb och skolor/föris så det finns liksom ingen anledning. Det känns bra:)

.

Nu ropar Bea att hon vill att vi ska åka på cykelutflykt igen (dagens andra) så jag tror det får bli en tur till Glasskiosken i hamnen! Den här trötta mamman behöver komma ut och få lite frisk luft, pjuh:)

.

.

Ha nu en skön fortsättning på söndagen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “IGÅR VAR DET FÄZT

  1. Hej Petra, så vansinnigt snygg outfit på dig, tusen poäng. Byxorna är grymma, men jag får inte länken att funka. Vad heter byxorna så att man kan leta reda på dem? Tack!

    1. Tack för snälla ord!!! De verkar vara slut hos Modelin men märket är Neo Noir och byxan heter Duke Pant. Kraam

Comments are closed.