FALL IN LOVE

SAMARBETE ELLOS

Rutig rock här, svart fake furjacka med bälte här, lång täckjacka här, stilren svart kappa här, beige kappa med slag här, parkas här, kort fake-fur med dragkedja här och härlig teddyblazer här.

.

Jag har kikat lite på Ellos nya höstkollektion av varma rockar, mjuka kappor, fluffiga täckisar och snygga fuskisar och wow så mycket fint som trillat in! Ovan ser ni mina favoriter som jag själv gärna skulle värma mig med. Gillar ju det klassiska och stilrena men vill även ha det där som är nytt och fräscht! En stor trend nu är plaid, det rutiga, och den där brunbeigea rocken är helt enkelt SÅ snygg. Stort hösten 2019 är även täckisar med lite längre längd och skorstenskrage. Ett toppenmode om man är lite frussen av sig ju (som jag) Fuskpäls och teddy är hett som alltid och tidlösa kappor eller snygga parkas är ju aldrig fel i höstens garderob.

.

Vad som man också suktar efter är ju varma härliga och snygga tröjor att dra på sig!

.

..

 

Urfin beige tröja med krage här, tunnare svart med smickrande modell här, söt fluffig sak med kort ärm här, vit stickad med rutmönster här, tuff med v-format mönster här, gosigaste myströjan här, snyggt mönstrad tröja här och svart tröja med hålmönster och lite puffig ärm här.

.

.

Hoppas ni fick lite sköön höstmodeinspo nu när jag visar säsongens favoriter hos Ellos! Som alltid när jag skriver om Ellos så har jag en rabattkod åt er också – ni får hela 30% på dyraste varan med koden 405438  Koden är giltig t.o.m 30/9 och gäller på ordinarie priser.

 .

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “FALL IN LOVE

Comments are closed.