AMEX PLATINUM

SAMARBETE AMERICAN EXPRESS

.

Vet ni, jag gillar inte att resa. Eller jag gillar absolut att hamna på nya spännande roliga härliga resmål  ibland men jag är inte alls förtjust i själva transporten dit. Som många känner till av er så har jag tyvärr min envisa flygrädsla. Är inte heller något fan av att planera resor, förbereda och packa heller.. Men! Jag har mina små knep för att göra detta med att flyga och resa enklare och roligare när det väl händer. Något mer lockande kan man säga och tex så bor jag numera alltid på ett mysigt hotell vid flygplatsen natten innan jag ska flyga iväg någonstans. Något annat som underlättar och som sätter extra guldkant på resorna är att få tillgång till en lounge och en hel det andra extra förmåner…

.

.

 

Med mitt Amex Platinumkort har jag och familjen fri tillgång till 1200 flygplatslounger i hela världen. Vi har Fasttrack på Arlanda och tillgång till uppgraderingar på resan (Vem älskar inte uppgradering:) Amex Platinum har många fler förstklassiga förmåner som:

,

Membership Rewards-poäng på allt du handlar som du kan omvandla till pengar att shoppa för, att delbetala fakturan med eller växla mot poäng hos Amex samarbetspartners

Fri mat och dryck på American Express Lounge By Pontus

Självriskeliminering för hyrbilErsättning vid försenat bagage och sen ankomst

Ersättning upp till 50.000kr vid avbruten/ändrad/ombokad resa pga sjukdom

Kompletterande skydd med förmånlig ersättning för hela familjen

Extra förmåner på populära hotell runtom i världen

Uppgraderingar och bättre priser hos hyrbilsföretag Inbjudningar till exklusiva event Förtur till konsertbiljetter och andra populära tillställningar

Upp till 5 extrakort till närstående/familjemedlemmar

..

..

.

Med Amexappen har jag smidigt och enkelt full koll på kort, mina transaktioner och alla Plantinumförmåner i mobilen!

.

.

Vill du också ha ett Amex Platinumkort och få en lyxigare resa? Eller bara vill läsa mer om Amex? Klicka då här!

.

.

KRAM

.

.

“Ränta 15.99 %. Vid fullt kreditutnyttjande om 150 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 24,09 % (juli 2019)”

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “AMEX PLATINUM

 1. Fantastiska förmåner men hur man än vrider på det så är det ju ett kreditkort och det är ju inte det bästa, finns många som hamnar med stora skulder och då inget jag anser man bör göra reklam för. Är väldigt kritisk mot reklam för spel, tobak och alkohol också, ja allt som kan skapa ett beroende. Jag förstår att detta samarbete är väldigt förmånligt för dig men vart går gränsen för hur mycket man själv vinner på ett samarbete och vad som är moraliskt försvarbart?

  1. Ja det ör ett kreditkort men jag tycker absolut inte man kan jämföra sådana med tex spelmissbruk eller som du skriver alkohol eller tobak. Jag vänder mig till en klart vuxen läsarkrets som jag utgår från förstår och vet hur kreditkort fungerar och att man betalar ränta på lånade pengar. Precis som överallt annars. Så nej jag tycker alltså inte det är omoraliskt med att informera vuxna kvinnor om ett välkänt seriöst kreditkort.

   Jag kan skriva om goda viner också och det utan samarbete. Dock skriver jag aldrig om spelcasinon (fått många erbjudanden som jag tackat nej till. Dock dyker det ibland upp reklam på den här sidan men det är inget jag styr över) och skulle aldrig någonsin skriva om tex tobak men det gör väl ingen vettig person. Oseriösa kliniker och snabba SMS-lån och alla b-produkter är också nej tack.

   1. Jag håller med dig Petra, det är vuxna människor som kan fatta egna och förhoppningsvis kloka beslut. Jag vet inte hur många år min man och jag har haft våra kreditkort nu, 10 år minst och vi betalar alltid in varje månad det vi har utnyttjat, då betalar man ingen ränta så det kostar oss inget extra, inte heller kortet har avgift då vi är förmånskunder på banken.

    Vi tycker att det ger många bra förmåner och det är ett smidigt sätt att handla på, alla utgifter på samma kort. Vi har god ekonomi och handlar aldrig över våra tillgångar. Jag har svårt att se att det skulle vara omoraliskt att göra reklam för ett kreditkort och jag tror att det är fler som brukar ett kreditkort än missbrukar.

 2. Har också ett liknande kort som jag betalar allting med och får då samtidigt bonuspoäng på SAS att åka för och betalar man den summa man förbrukat varje månad så läggs det inte heller någon ränta. Väldigt bra har aldrig kontanter på mig.

 3. Hej Petra! Kommer du fortsätta med så här många samarbeten eller kommer den gamla bloggen tillbaka? Saknar inspirationen!

  1. Jag håller med. Bloggen är inte alls lika mysig, rolig och inspirerande längre. Mest ” löp och köp” och samarbeten och det känns ytligt.
   Sedan känns det lite nonchalant att du sällan tar dig tid att svara på frågor. Det tycker jag en ”influenser” bör göra.
   Hoppas att bloggen får tillbaka tillbaka sin värme och härliga känsla

   1. Håller med, sällan det svaras på frågor, speciellt om de är kritiska som tex om dotterns stil som ju är ett ”måste” om man vill vara inne.

  2. Känner samma här Klara, saknar inredningsinspirationen, nu är det bara samarbeten – blir bara att skrolla förbi nio av tio inlägg. Väldigt tråkigt, en blogg som varit så bra :(. Blir mer trovärdigt om man väljer ut samarbeten med omsorg så man håller en lagom nivå. Letar med ljus och lykta efter nya influensers med inredningsfokus. Tips någon? (Tips till andra: Johanna Bradford är fantastisk.)

 4. Hej, Vilken storlek har ni på er matrumsmatta? Vi har hemma en från classic design och har samma bord och stolar som er men jag undrar om 300 x200 cm blir för litet och att man ska köpa en 350 x250 cm. Vi har en iläggsskiva i hela tiden. Tack Cilla

  1. Minns inte riktigt exakt men jag tror nog den är 250×350, vi har också en iläggskiva i hela tiden. När vi är riktigt många har vi två inlägg i och då hamnar ju stolen på änden utanför mattan. Jag skulle absolut gå för den större:) Kraam

 5. Första bilden, dör så snyggt! Du, din outfit, väskan!

  Det är nåt med rutiga skjortor. Det kan va så himla läckert. Själv har jag bara inte hittat den där Skjortan som passar mig så där tip topp, men jakten går vidare.

  För övrigt, strunta i alla surpuppor som envisas med att kommentera på din fina blogg. Det går alldeles utmärkt att bara scrolla förbi inlägg som är märkta med reklam, eller sluta läsa bloggen. Eller som jag gjorde här, bara kolla bilderna (jag är inte set minsta intresserad av kreditkort, men det finns det ju de som är).

  kram

Comments are closed.