V A B

.

Jahapp det blir visst ytterligare en dag med vård hemma av den här lilla herrn. En dag med kli på ryggen (han är galen i det, kryper upp nära och drar upp tröjan och viskar ”kiiiva mig”. S å gulligt) och så många Piggelins han önskar. Titta på Vännernas stad och Emil och Lotta i soffan och kanske slumra lite så att mamsen kan få lite jobb undanröjt också:) Han är bara rejält förkyld men febern har släppt som tur är. Mest hängig, allmänt ej på topp och en ”trasig näsa” idag. Älskar honom såå min baby (ALLTID mammas lilla baby, kommer nog dalta med honom hela livet. Blir en sån där svärmor som flickvännerna ogillar skarpt och som hävdar att deras lilla pojk, 25 år, minsann inte har några brister ö.h.t och som kommer och stryker hans t-shirts och undrar om tjejen lagar tillräckligt god näringsrik mat eller om han inte ska komma hem och äta lite ordentlig mammamat ändå?)

.

.

 

Moje älskar sina mössor. Denna coola med tofs är från Molo.

.

Åh tänk att de där äldsta gamla äggen blir så fantastiska ungar ändå!:) (Ni vet ju att man får ett antal gäng ägg när man föds som kvinna, ca 400 000 st, och det är de man får använda sig av hela livet sen. Men bara ungefär 450 av dessa kommer att mogna och leda till en ägglossning. Mojes ägg måste väl varit no 390 typ:)

.

.

Så ett MEGASTORT TACK för alla hälsningar och allt pepp i förra inlägget<3 NI är helt underbara och extremt generösa, genomsnälla och bara så härligt bjussiga tjejer allihopa! Fortsätt att alltid vara så. Vill bara ge er alla och en var en BAMSE STOR KRAM idag<3

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “V A B

 1. God morgen! Trofast leser! Hva ser du på joggeturen dine? Hvilken musikk hører du på når du jogger? Mer av høsten/ vinterens hageforberedelser? Hvor lagrer dere alle hagemøbler? Kan du skrive litt om dette? God bedring til lille vennen!!!

  1. Hej!

   Vad jag ser på springturen? Kanske missförstår din danska helt nu, är inte alls duktig på den, men du kanske menar var jag springer?:/ Jag springer gärna i skogen i motionsspåret, efter Mälaren vid vattnet eller genom stan dvs på villa gator och efter Svartån. Musik är antingen diverse högtempo topplistelåtar (älskar att springa till låten Anna Book haha) eller 80-talshårdrock haha. Riktigt BRA tempo i gammal pudelrocklåtar som Dr Feelgood och Paradise City. Men det ska vara hög volym, nästan så det gör ont i öronen. Inför vintern så klipper jag ner alla perenner, kör med lövblåsen överallt och planterar tulpanlökar. Ska plantera extra mycket senblommande höga vita tulpaner i år, Såå fint. Utemöblerna har vi i garaget under huset. Vi har två garage så det finns gott om utrymme. Och TACK!<3

   1. Hei og tusen takk for svar! Tenkte mer på bilder fra joggeturen… omgivelsene du løper i… og kanskje en løpeliste på spotify.. litt bilder fra høsthagen og vinterforberedelser. Har spilt av house of philia christmas og den falt i smak hos flere av venninnene mine (-;

 2. Bortsett från mitt pojk-barnbarn kan det vara så att din Moije är den sötaste pojken i världen 😉
  Ditt förra inlägg var helt underbart och jag älskar din humor.
  Har följt dig sen Bea var bebis och uppskattar alltid att titta in hos dig.
  Har fått, och får så härlig inspiration via din blogg.

 3. Så gullig liten Moje, jag har ju en jämngammal liten kille här hemma också, så roligt att följa. Krya på dig lilla vännen 💖

  Dessa bittra och sura gummor eller gubbar alltså. Tror ett klientel stör sig på allt som handlar om pengar faktiskt.. Det spelar nog ingen roll vad det handlar om, uppvisande av inköp från egna kassan eller betalda samarbeten. Det sticker i ögonen på dem. Skit i dessa sura människor. Vi finns här för dig. Är så glad att det finns en hederlig blogg att läsa, älskar formatet på din ❣

  På tal om musik, kan inte du tipsa om sköna jazziga spellistor/album som passar när man hänger i köket och lagar mat eller har drink och middagar? Jag tycker det är den svåraste genren att hitta bra musik i och du verkar spela en del skön musik 🎵🎶

 4. Hej! Jag tänker såhär… skit i avundssjuka bitterf****r som suger energi :)Varje normalt funtad, fattar att du måste ha samarbeten för att få en inkomst. De e för 17 så du försörjer dig! Det är fortfarande en feelgood blogg! Keep up the good work!

Comments are closed.