ÅSBY

SAMARBETE MODELIN

.

I Hallstahammar idag!

.

.

God kväll bloggisar!

.

.

SENT inlägg idag raringar men här har jag nu landat i soffan framför Halv åtta hos mig efter en dag som varit ganska busy! En del jobb och en del skoj som Beas och min lilla tur till Åsby efter skolan. Åsby ligger i utkanten av den lilla orten Hallstahammar och där finns det Åsby Kött & Vilt där man kan köpa charkuterier och kött och ost och sånt från trakten. Hit åkte jag som liten med mamma köpte högkvalitetsmat och nu gör jag det med lilla plutta. Lite korvar och ostar och så färs till kvällens Bolognese fick det bli.

.

.

.

Dagens sällskap<3

.

.

.

Sen var det dags för det viktigaste med Åsbyturen – shopping av massor med lökar till rabatterna på Handlesträdgården! Hit tog mamma mig också och vi gick runt i eevigheter och köpte massor av fuchsior och rosor och annat. Det var SÅ trist haha  Har ju tunnats ur ordentligt här hemma i rabatterna på gården med lökar och i våras var jag s å sur på mig själv att jag inte planterade fler tulpaner förra hösten. Älskar när det exploderar av tulpaner, det gör mig typ lycklig!:) Vita och purpur och fransiga och fylliga och höga ska de vara och det blev en hel del (ska nog minsann köpa ännu mera så det verkligen blir TOKmycket:)

.

.

.

H a p p y mamma idag!

.

.

.

Gillar ni min dagens? Då hittar ni fakefurjackan från Neo Noir här (jättefin till jättebra pris – tips) knytblusen från Stenströms i siden här, (Såg att prinsessan M hade lika när hon var hemma förra veckan:) ATP-väska här, ATP-stövletter här och jeansen är tokgamla från Custommade.

..

.

Det var lite från min dag!  Hoppas ni har haft en bra dag finingar?! Och tänk imorgon är det fredag igen – hurreey – och jag är verkligen jättepepp på den och på helg efter en vecka med mycket strul, mycket jobb och en hel massa vab:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “ÅSBY

 1. Lika snygg som alltid. Jag har också handlat supermycket lökar som skall ned i min lilla stadsträdgård på Ormberget i vår lilla småstad. Kör du lökjärn eller spade? Trevlig kväll önskar Åsa

  1. Tack snälla:)

   Jag använder en liten smal planteringsspade. Tycker det är enklast. Trevlig kväll till dig med!

 2. Vilken mysig utflykt! Och du och Bea är så vackra.
  Vi har ett slakteri på grannön, där de styckar och säljer närproducerade charkvaror, kött ,kyckling och annat. Köttet kommer från kaprifolkött hör i Bohuslän som värnar om närproducerat och ekologiskt. Vi köper mer eller mindre endast kött därifrån. Smakar så mycket bättre!

  Önskar dig & familjen en fin höstig helg!

 3. Jättenajs outfit, min stil! Har alldeles för många pälsar (dock inga äkta) så jag har nog köpstopp på päls..
  Skönt med fredagsfeeling, du ser så fin och glad ut:)
  Stor kram (eller flera faktiskt, det tycker jag du ska ha)

 4. Heihei!!
  Tusen takk for superfin blogg, dag etter dag!!
  Undrar varför din blogg är så trög att ladda ner?
  Hoppar många gånger över, da d tar for lang tid.
  Inga problem hos andra blogger!
  ❤️❤️

 5. Din blogg är den jag kikar in hos allra först när jag sätter mig ner för att chilla en liten stund, även om jag till viss del också förstår den kritik du får ibland (dock inte den elaka)!
  Ser att du tagit till dig tipsen om att svara lite mer i kommentarsfältet…. härligt… din blogg blir ännu mer värdefull. Uppskattas verkligen 👍! Förstår att det tar tid såklart men du blir mycket mer DU, inte en abstrakt person längre! Inspiration av en person som har humor, självdistans i kombination med självförtroende samt älskar sina nära och kära… går inte att låta bli att gilla 😘💕.

 6. Men vad bruun och fräsch du är människa! Har du BUSat eller spraytannat? Har du nåt bra tips isåfall? Känner mig så glåmig just nu, brukar använda Clarins BUSdroppar som är bra men du kanske har något annat magiskt trick? Önskar dig en härlig helg! Kram

 7. Jättefin fuskpäls! Är den tunn eller lite varmare/vadderad? Många fuskpälsar jag tittat på är supertunna när man känner på dem och värmer ingenting nu när det börjar bli kallare. Tack för härlig inspo!

 8. Ville säga några ord. När jag ser samarbete med… i början på texten, får ja klåda.
  Men sen inser jag att du faktiskt skriver ett vanligt inlägg också. Det har jag inte reflekterat över tidigare. Men så är det ju. Jag har kroknat på alla förbannade samarbeten som gör bloggar oseriösa. Men du skriver ju även ett vanligt inlägg oftast. Förlåt vill jag säga.
  Mvh Åsa

  1. Jag känner att Petras inlägg som är samarbeten oftast är väldigt proffsiga för hon lyckas göra dem personliga så jag stör mig inte alls på dem, men det är jag det. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *