HEJ MYSIGA HÖSTLOV!

.

Lilla Beapluttan imorse i sin pyjamas (Molo) ätandes frukost framför brasan i vardagsrummet! Är det lov så är det andra regler och rutiner:)

.

.

.

Solig är jättefin höstdag har vi här i Småstaden idag och solen skiner in genom våra gamla fönster i vardagsrummet (som dock behöver tvättas pronto, fy för smutsiga fönster!) Soffbordet i svart marmor kommer btw från Eilersen och heter Spider. Får nästan altid frågor om det:)

.

.

Hej måndag och hej första dagen på höstlovet!

.

.

Alla skatter är lediga förutom Mojelito som får gå på föris ett par dagar då jag faktiskt inte hinner med det jag ska annars. Lolo och Trulle är ju med sin pappa den här veckan också, annars är de ju jätteduktiga på att vara barnvakt när det behövs. Förresten så fick Trulle sitt efterlängtade körkort idag och jag är så glad för hans skull! Grattis älskling! Minns själv den där känslan så himla väl (Det allra första jag gjorde som körkortsinnehavare var att ta min bil som var en studentpresent och en kompis och åka 10 mil till Stockholm och köra runt Stureplan lite. Runt runt runt i några timmar i värsta trafiken. Sen fick jag ett samtal på mobilen från några killar som sett oss och som berättade att de låg bakom oss och tyckte vi skulle hitta på något. Detta var väl 1991? Så det var en mycket märklig grej då kan jag lova. Sen åt vi på Mc Donalds och åkte hem. Ja herregud:)

..

Nu ska jag fixa lite mumsig lunch åt Bea och mig här och sen är det dags fota ett par samarbeten men jag ska försöka kika in till er lite senare igen!

.

.

Ha en finfin dag så länge snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “HEJ MYSIGA HÖSTLOV!

  1. Oj, du var nog väldigt tidig med mobiltelefon då. Tror jag köpte min första typ 1994.

  2. Oj då måste du alltså ha haft en Motoroa Dynatec TA800X eftersom det var den enda mobiltelefonen som fanns lanserad för privatpersoner i Sverige 1990. Bara ca 100 personer som ägde en sådan så en riktig raritet

    1. Nähä, det var en Ericson Hotline. Väldigt tung och stor och det var en av min pappas företagstelefoner. Bilen stod också reggad på företaget så därför hittade killarna mig. Pappa hade telefon i bilen redan på 70-talet och då var det en vanlig lur som satt på en låda och så fick man ringa en växel och kopplas upp och jag minns fortfarande numret som var pappas – 151638:)

      1. Haha, minns denna tunga ”portfölj” till telefon 😅 Min pappa hade en sådan -89. Svärfar hade åkeri på 70-talet och min man minns också numret. Visst fick man gissa lite med om de var i en annan stad? Stor skillnad 🙈

  3. Ditt hem är så fint men det skulle bli ännu bättre med gardiner, ganska så trist och kalt i dina fönster.

Comments are closed.