WAWAWOWZA

SAMARBETE KIDSBRANDSTORE

.

KIDSBRANDSTORE, min favoritbutik när det kommer till barn och ungdomskläder,har nu sin stora MID SEASON SALE med 20% rabatt på ALLT! Med koden PHILA10 (OBS! Det ska vara  PHILA10 inte PHILIA10) får ni dessutom ytterligare 10% EXTRA RABATT på det. Märken som finns är bla GANT, Ralph Lauren, LEVIS, Calvin Klein, Woolrich, Parajumper. Passa nu på att köpa era märkeskläder till barn & tonåringar nu. Varför inte börja med julklapparna kanske? Mid season sale gäller tom 31/10 (och ej på Parajumper) och ni hittar till Kidsbrandstore här.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “WAWAWOWZA

  1. Hej!!

    Jag tänkte bara kolla med dig om du vet ifall din Georg Jensen julgransstjärna är den lilla, medium eller stora modellen?

    KRAM

Comments are closed.