LJUSET VAR ÄR DU & WOW

.

Skulle ta lite pics I vardagsrummet idag och då slog det mig att åååh nej, det finns ju inget ljus längre! Den mörka vinterperioden är här och det inte bloggarnas favvotid direkt gaaah. Man har bara ett par timmar på sig att ta fina bilder och idag har snön/regnet vräkt ner och tunga gråa moln har legat över Småstaden och det blev det aldrig något bra ljus för foto. Överdriven så kallad ISO (fotoinställning) och brusreducering ger inte de bästa bilderna nej men det får vara bättre än inget iaf tänker jag! (och det kanske ser hyfsat ljust ut på bilden ändå men det är för att jag har en så pass bra kamera, hade jag haft en ”vanlig” systemkamera hade bilden varit mycket mörkare)

.

Men jag kan ju bjuda på lite andra finare bilder som dessa som publicerades i SVD i helgen! Gulliga Charlotta Zetterström och hennes man visar upp sitt hem och det är så magiskt fint som man dör typ. Exakt sånt här gillar jag! Det är detaljer, det är mustigt, lyxigt och ombonat men ändå fräscht och ja helt underbart.

.

.

.

Ä l s k a r färgerna!

.

.

.

Och fåtöljen (Har ju lika:) och ja allt annat

.

.

Foto: Jesper Florbrant

..

M.

Idag har jag känt mig lite sisådär faktiskt – lite skakig, stressigt och yr och liksom orolig i kroppen. Tycker jag känner igen känslan lite och jag hoppas verkligen att det inte är det jag misstänker (Kände mig lite så här för 4 år sedan och det resulterade i flera panikångestattacker som var hemska) Har börjat äta nytt kosttillskott så det kan ju var det också faktiskt, någon reaktion i kroppen bara. Håller tummarna för det!

.

.

Nu ska jag ge mig ut i snöstormen och åka och hämta lite produkter som ska fotas asap (hej solen kom gärna tillbaka till dess!)

.

Men vi ses snaart igen raringar!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “LJUSET VAR ÄR DU & WOW

 1. Såå superfint!
  Känner igen de där symptomen när jag ex har förkylning på G eller sovit illa. Har oxå haft panikångestattacker så kroppen är på sin vakt o jag är känslig när något inte är normalt. Tyvärr känner man väl efter lite för mkt…Älskar din blogg men dålig på att kommentera ❤️ Kram

 2. Superläckert! Jag tycker så mycket om dina föräldrars hem och stil! Roligt när du visar bilder därifrån. Kryakram!

 3. Det var ett vackert hem du visar men inget för mig, ditt hem är sååå mycket finare! Ta hand om dig, ångest är hemskt.
  Kram

 4. Hej! Jättefint och inspirerande! Just nu tittar jag extra mycket på taklampor, då jag är på jakt efter en ny sådan. Har du några favoritlampor just nu? Hur tänker du kring lampor och belysning? Jag vill hitta en som är tidlös men ändå modern så att säga. Ett önskeinslag från mig!😊 Var rädd om dig. Du är en stor inspirationskälla och det är alltid din blogg jag väljer först sen många år! Kram Anna🤗

 5. Ångest oro o panik kan man ha vid problem med sköldkörteln.Kollas med blodprov hos vårdcentralen.
  Sköt om dej!💕

 6. Obalans i sköldkörteln ger mer varaktiga symptom skulle jag säga. Inget som kommer o går var fjärde år, så det skulle jag inte vara orolig för.

 7. Hur har ni behandlat era golv? Ser perfekta ut i nyans. Gifter dig så bra med övrig inredning 😍

 8. Kan man inte kompensera upp dåligt dagsljus med studiobelysning? Borde väl vara en bra grej att investera i? Bara ett tips.

 9. Du er så inspirerende. Leser bloggen din daglig og nå ønsker jeg enda mer juleinspirasjon til hjemmet! Håper det går bra med deg! Hilsen Linn

 10. Känner igen känslan lite och såhär års kan nog svaret vara JULSTRESS.. 😉 Så många måsten fast jag älskar julen… Kram

Comments are closed.