BÄSTA BUS & NY HUDVÅRD

ANNONSLÄNKAR KICKS/LYKO

.

Superbronzingprodukter!

.

Nope jag mår fortfarande inte så bra och jag måste nog gå till vårdcentralen och kolla lite värden och sånt där. Har inte tagit kosttillskottet på några dagar men känslan är kvar. Tycker att jag har lite luddig syn nu också och huvudvärken bultar och energin är inte på topp.

.

Men för att försöka pigga på mig lite så tog jag en soldusch här hemma. Jag köper sån bus på sprayflaska, TanCan (Finns här) och tycker det fungerar jättebra till ansikte och dekolletage och armar (till rygg, ben och rumpa är ju spraytan värdelös. Om man ska göra det jobbet själv iaf;) Till kroppen har jag annars ACO´s vanliga Self-Tanning lotion och den ger fin färg och är prisvärd. Dock kan jag bli lite torr av spraytan så jag varvar den i ansiktet med en busgelé från Dior (Finns här) som gradvis bygger upp färg. Riktigt bra, fin naturlig färg och den är inte uttorkande! Sen har jag hittat en ny  bronser från ByTerry som jag måste rekommendera. Ger så fin lyster. Heter Compact Expert dual Pwder och färgen är no 8 Mocha Fizz (Finns här)

 

.

.

”Mocha Fizz – the sexy bronzer”!:)

.

.

.

NU behövs det VERKLIGEN fukt och boost till huden. Blir tokig på huden den här årstiden och vill bara få behandlingar och ge fukt, fukt, fukt. Tar jag inte hand om huden rätt blir den lätt torr och liksom svullen. Har fixat ett helt kit från Filorga som verkar jättebra så nu ska vi köra fuktboozt deluxe (Recension kommer när jag använt ett tag men produkterna känns superhärliga:) Ögonkräm Time-filler eyes finns här, Nattkräm Sleep & Peel finns här, dagkräm Time-filler finns här och återfuktande plumpingserum Hydra -Hyal finns här.

.-

Nu väntar jag på att H ska komma hem här och så ska vi ha onsdagsmys extra allt! När man känner sig lite kymig så hjälper Ben & Jerrys och film och soffmys riktigt bra också:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

39 kommentarer till “BÄSTA BUS & NY HUDVÅRD

 1. Du tipsar om hudvård ofta men du följer du skriver aldrig om hur den fungerar efter ett tag. Känns mer som sponsrade inlägg för att tjäna pengar istället för att göra ett proffsigt samarbete med fler inlägg om samma produkter. Slarvigt skrivet också, tråkigt.

  1. Åh jag har nog varit lite dålig på att återkomma till resultatet. Men jag använder och tipsar bara om erkänt bra professionella och akademiska märken och produkter. Såna som du kan finna 100-tals bra recensioner om på nätet. Skulle inte köpa eller skriva om humbug och hittepå för att tjäna pengar för jag är extremt kräsen vid hudvård. Och jag hoppas det syns lite också:) (Skulle själv inte ta anti-rynkkrämtips från ett russin;)

   1. Du menar för att du inte har rynkor så ska vi lita på dina krämtips? Men det faktum att du har botox, fillers och gör den ena behandlingen efter den andra? Ska vi bortse från det? Att åldras med värdighet och ha en fin hy med rynkor behöver inte betyda att man inte tar hand om sin hy.

    Bara för att en produkt säger sig ha tagits fram av vetenskapliga studier och har bra recensioner på nätet. Hjälp, ett sånt certifikat kan man köpa på darknet typ.

    Väldigt ihåliga och lite snofsiga argument.

    1. Jag tror inte Filorga har nått sin framgång och populäritet genom Darknet? Jag har botox (inte fillers) men tycker jag har hyfsat bra hud för att vara 47 år och det har jag inte alltid haft kan jag lova så jag vet vad bra hudvård och behandlingar kan göra. Sen tycker jag det är trist att läsa kommentarer om att ”åldras med värdighet” osv. Det är 2019 och kan vi inte låta alla damer för göra precis vad de vill? Och låta dem vara glada åt det? Är det verkligen ovärdigt att intressera sig för sin hud och göra egna val för att få fram sitt bästa jag. Värdighet när man åldras låter som något Biskop Prussiluskus ansåg år 1897. Då är jag gärna ovärdig och plumpad!:) Nej men på riktigt är vi alla människor om det så är rynkigt eller slätt. Alla blir äldre, om man har tur vill säga, och då FÅR man väl göra som man vill. Och alla är lika mycket värda. Jag ville bara tipsa om det som intresserar mig och mina likasinnade här.

     1. Herregud, du kan inte ens tipsa om hudvård utan att bli påhoppad! Helt galet! Jag tycker det är jättehärligt med skönhetstips!

     2. Det var väl ändå du Petra som började det hela med att säga att du aldrig skulle ta råd från en kvinna med skrynklig hy. Det var det jag reagerade på. Som om det var något fel. Som om den kvinnan inte var intresserad av hudvård och allt sånt. Den kvinnan kanske bara inte tagit ’the Easy way out’ som du och tryckt in massa skit i ditt ansikte. Ärligt det är vad jag tycker och ska, alla ni som vill försvara nu, jag hade haft denna diskussionen öga mot öga om jag träffat Petra.

 2. Tack för bra tips, ska genast införskaffa Diors gelé och banne mig pröva den där TanCan… Annars använder jag som du ACO S brun utan sol, absolut bästa.
  Ha det gott och hoppas du kryar på dig.
  /Malin

 3. Hej!

  Du borde kolla ditt blodtryck, jag hade exakt dessa symptom och mitt blodtryck var jättehögt ,troligen pga stress.
  Ha en fin kväll!

 4. Have your iron levels checked! I had similar symptoms and it was due to having very low iron levels. Also, you might be in perimenopause. Hope you feel better soon!

 5. Det är väl bra att få tips på bra hudvård det behöver vi alla men jag tycker du se flammig ut på bilden och inte lika slät i hyn så du behöver nog alla dom där krämerna med en massa fukt precis som vi andra så inte alla rynkorna syns

  1. Ja, hon skrev ju att hennes hy är torr så här års och behöver fukt, vilken konstig kommentar, och otrevlig.

  2. Men vad f-n är det för kommentar?! Jag brukar reagera, men aldrig svara på sådana här kommentarer men den är väl ändå helt onödigt långt ner under bältet?? Det är väl oftast så att den som är intresserad av sitt utseende använder både bra hudvårdande krämer O C H botox och fillers. Observera att jag skrev ”oftast”. Fortsätt tipsa Petra! Jag är 48 år och väldigt intresserad av exakt samma sak: att se fräsch ut!

 6. Kolla även sköldkörtelnivåerna genom ett blodprov. Låter som samma symtom som jag hade innan de kollade mig

  1. jag är 51 år och fick veta för ett par månader sedan att min sköldkörtel går på högvarv…så kolla det, symptomen kan vara diffusa.

   Tack för en trevlig blogg, jag gillar mode-tipsen mest 🙂

   1. Så klart, men om man som influenser rekommenderar olika produkter, inom samma område, blir det inte riktigt trovärdigt.

    1. Jo det är trovärdigt! Det hade däremot inte varit trovärdigt om Petra påstod sig använda exakt samma saker hela tiden. Det finns väldigt många väldigt bra märken och i alla fall min hud har helt olika ”behov” under våra olika årstider samtidigt som huden förändras över tid. Jag använder inte samma produkter som för ett år sedan, både för att jag är nyfiken och tycker att hudvård är roligt och för att huden förändrats lite.

 7. Hej! Vad skulle du rekommendera för behandling när det gäller att motverka pigmentfläckar och få mer glow? Har du gjort IPL någon gång?

 8. Hei fine Petra!

  Jeg har lest din blogg i flere år nå og du er min absolutte favorittblogger. Elsker ditt hjem og innredningsstil. Det er en sann glede å få følge deg og din fine familie 😊

  Jeg er utdannet hudterapeut og sykepleier og har brukt filorga nå i ca 1 år og er superfornøyd!

  Skulle ønske det blir mer fokus på klimakteriet og hva det gjør med oss kvinner. Humørsvingninger, uregelmessig mens, økt blødninger etc er fryktelig og det rammer nesten alle kvinner også snakkes det så lite om det.. Gynekologene nærmest bagatelliserer det (mannlige), om alle vi kvinner snakket høyere om dette, gir det økt fokus og forhåpentligvis mer forskning og hjelp.

  God bedring til deg Petra og keep up the good work, love IT 🤩

  Klem Berit

 9. Jag var på ansiktsbehandling för en tid sedan. Min hy var katastrof. Har inte på flera år köpt ngt dyrt och svinbra märke utan stannat på budget, men jäklar vilken skillnad det blev.
  Jag fick tillbaka glowet?! Min hy är som en persika och man ser att den mår bra. Märket heter Beauté Pacifique Super 3. Det är en ansiktscreme som min hudterapeut rekommenderade.
  Det är serum i cremen och man har den under sin vanliga ansiktscreme, morgon och kväll. Köpte även en syrabaserad peeling och en Dermalogica rengöring.
  Porerna är mindre, jag har en jämn ton i ansiktet, och jag är len på bara några veckor. Inte en tillstymmelse till torrhet.
  Den kan jag rekommendera dig Petra och alla andra också.

  Å skippa busen, det blir bara en konstig orange färg tillslut, ser fel ut mot händerna och mittbenan i hårbotten, det är ju snyggt att vara blek på vintern!

  Å att dricka vatten, det gör mycket för huden 🙂
  Kram Åsa

 10. Bra tips Petra! Så himla gosig tröja du har, var har du hittat den?

  Åsa: Låter toppen! Får man fråga vilken typ av ansiktsbehandling du gjorde?

  Mvh Britta

 11. Bry dig inte om sur kärringarna.
  Vad gör ni här?.
  Tycker att det är kul att läsa om detta!.
  Du har en fantastiskt fin hud!

 12. Vem är du att klanka ner på personer med rynkor o dessutom kalla dessa för ”russin”? Du som vill påstå att du förespråkar alla damer att vara den de själva vill vara o göra vad de vill göra? Tråkig kommentar o sån dubbelmoral…

  1. Jag skrev lite på skoj och raljerade om mig s j ä l v som russin (med smiley tom) Ibland glömmer jag att mina skämt visst inte är begripliga för alla. Nej jag har inte klankat ner på någon och har tom skrivit väldigt tydligt att ALLA är lika mycket värda här i kommentarsfältet – botoxtanter, naturligt släta och mindre släta och torkade vindruvor! (Obs skämt igen. Jag skojar nu alltså bara om att jag kränkt frukten:)

 13. Jag upplevde det som du riktade sig till andra bloggare, men det var ju skönt att det var dig själv du skojade om.

 14. Petra har mye selvironi, og det syntes jeg er flott, lo godt jeg av rosin, he, he. Stå på Petra, du kan ikke gjøre alle til lags 🙂

Comments are closed.