FESTTIDER

SAMARBETE ELLOS

.

Svart silkigt linne här, svart skinnkjol här, söt väska här, guldig omlott-top här, glittrig jumpsuit här, svarta pumps här, svarta byxor med revär här, paljettig kort kjol här, silvrig knytblus här, gnistrig kofta här, svart klänning med volanger här.

.

Snart och äntligen är det dags för härliga sprakande december igen! Det är mingel och julbord och fest och glam och tid för vänner och familj att träffas och ha kul tillsammans och då vill man ju känna sig f i n. På Ellos har de precis fyllt shopen till bredden med sprillans och snygga festnyheter så det är bara att kika in och frossa bland spets och sammet.

.

Som vanligt får ni hela 30% på dyraste varan om ni använder denna kod 403461 i kassan. Gäller på allt hos Ellos till ordinarie priser och tom 30/11!

.

.

Happy shopping alla!

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “FESTTIDER

Comments are closed.