VI FÖRSOV OSS!

ANNONSLÄNKAR BABYSHOP

..

 

Bara så gaalet gullig son idag! Ja jag v e t att jag är partisk och mamman (och alla mammor tycker att deras barn är det bästa) men den är ungen är bara det goaste pussvänligaste karamellen i världen<3 Tycket själv han var mycket tjusig i ny juicekofta, mussetisha och baggy jeans. Det finns så mycket fina pojkkläder nu så det inte är klokt och här ser ni kläder med tryck som faktiskt funkar. Kommer ni ihåg PoP kläderna när man var liten förresten? Jag hade jättemycket därifrån, manchester och randigt i rött och blått och det var en liten söt ”MussePigglapp” på allt och det älskade man som barn:)  Mussetishan finns här och jeansen finns här.

.

.

.

Pepparkaka till frukost – why not liksom?:) När jag såg den här utfinna lilla gubbkoftan med tryck så känd jag direkt att den måste min skatt ha. Dels är han tokig i äppeljuice, det är det enda han vill dricka faktiskt, och så är den så himla ball med det där I LOVE JUICE på ryggen. Finns här.

.

.

.

Sprillans nya snyggelisnygga kvalitetsvinterskor från Sorel, bara att hoppa i och sticka ut i kylan! Finns här.

.

 

 

En älskling på väg till föris

.

.

Heej Fredagsbloggisar!

.,

.

Eftersom jag just nu inte är riktigt mig själv och t r ö t t så försov vi oss imorse! Ojojoj så bråttom det blev och smått kaotisk morgon här i Småstaden men alla kom iväg till slut och Moje fick lång sovmorgon istället. Så himla skönt att det är fredag idag inte sant?! Älskar känslan och veckan har varit lite småseg så det ska bli underbart med helg. Är så sugen på att mysa till det riktigt ordentligt idag så jag ska snart åka iväg och shoppa lite fredagsfint och gott på stan och så handla massor på Ica och fylla kylen till bredden. Mums. Tänker bara på saffran och glögg så det får bli lite sånt också! Har ni testa årets glögg från Blossa förresten? Är. väl någon Hawaiismak och jag älskar ju Pina Coladas så den kanske faller mig i smaken:)

.

Men först lite jobbing här! Har flera nya spännande samarbeten och kul och det är s å roligt. Att vara kreativ och skapa och tänka ut bra och snyggt content till olika kampanjer är verkligen det bästa jag vet!

.

.

Ha nu en finfin och tokmysig fredags vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “VI FÖRSOV OSS!

  1. Älskar årets glögg 2019. Smakar inte pina colada, tyvärr, men mer som rosevin med julkryddor- I love it! Jag vill ha den kall med is men gärna framför brasan

  2. Älskar årets glögg 2019. Smakar inte pina colada, men mer som rosevin med julkryddor- I love it! Jag vill ha den kall med is men gärna framför brasan

    1. Hemmafru? Nja det vet jag inte direkt:). Jag är en kreativ entreprenör som älskar att pyssla om det som är mitt och som bidrar med väldigt mycket till både hemmets underhåll och alla utgifter (och min man är nog lycklig ja❤️)

  3. Vet inte om jag är till någon hjälp, men min trötthet berodde på riktigt dåliga blodvärden. Inget hjälpte, tills jag fick järninfusion vid tre tillfällen. Effekten infann sig efter ca 2-3 v och det kändes som om jag kommit upp ur en frisk kall sjö – pigg och alert.

Comments are closed.