FREDAGSFILMTIPSET

..

Kikar in en snabbt för att tipsa om en riktigt spännande och bra thriller denna fredag! Kanske något till myset ikväll (iaf när barnen har lagt sig:) Vi såg den häromdagen och jag blir typ lite besatt av riktigt bra filmer. Ni vet så där så att man går och tänker på filmen man sett i flera dagar efteråt och Hotel Mumbai är just en sån film! Som den mest spännande nervkittlande actionthriller (alltså den söta lilla bebisen! Bet typ sönder mina akrylnaglar av nervositet) fast samtidigt så dramatisk och hemsk eftersom filmen är baserad på en verklig händelse nämligen den fruktansvärda terrorattacken mot lyxhotellet Taj Mahal Palace i Mumbai 2008. SÅ bra skådisar och fast att filmen är lång, över två timmar, men jag satt på helspänn hela tiden. PPPPP från mig

.

Här har ni trailer om ni vill kika (Och filmen Hotel Mimbai finns på Itunes)

.

.

Härlig fredagskväll nu alla!

,

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg