NU FATTAS BARA SNÖ & RIMFROST

.

Fixade lite adventsfint vid entrétrappen imorse. Lite grönt och grått i olika juliga varianter. Bollen på picset ovan var så fin, stor och rund och grå och kostade inte mycket på Plantagen. Det gjorde inte korgen till heller (också Plantagen)

.

.

.

Tänk er nu snöö och frost i träd och buskar och en maffig krans på dörren. Har varje år en gigantisk helgrön krans där i enris eller granris (buxbom är också jättefint men luktar ju tyvärr som ja kattkiss:))

.

.

.

Den stora maffiga svarta krukan i solid gjutjärn flyttar man inte på så lätt. Älskar den och hittade den på Åsby för några år sedan, skulle dock vilja ha två (en på varje sida av trappen) De grå krukorna till vänster är gamla och också från Plantagen. Den stora grå ska dock bytas ut med en stor grå i korg. Fina lyktan är en gammal från Zandvoort.

.

.

 

.

Ovan en cedergran! För tio år sen typ så ville jag ha en sån och de fanns verkligen ingenstans, nu hittar du dessa överallt och också på Plantagen (oj vad jag upprepepar den butiken men nej detta är inte samarbete jag lovar) Fyllde krukan med murgröna julros och massa grönmossa

.

.

 

I syrenträdet till häger har jag hängt en julslinga som ska lysa fint nu när mörkret kommer redan vid 15.30 (hjälp så tidigt det är nu – dagarna säger bara swosh) och fler slingor ska upp. Får bara vänta till imorgon för just nu är det alldeles för mysigt inne för att jag ska ge mig utan igen! H och Bea är på basketmatch hela dagen (Beas lag spelar yeeey)  och jag och Moje har ätit våfflor och ligger nu i soffan under täcker och han kollar Pettson & Findus som firrar jul och jag hälsar på er. M Y S.

.

Nu ska jag surfar lite julklappar här (tänkte vara ut i god tid för en gångs skull) men ha en superskönt söndag nu bästa ni!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “NU FATTAS BARA SNÖ & RIMFROST

  1. Vad mysigt det ser ut och ännu mysigare kommer det att bli när allt kommer plats. Den där svarta krukan från Åsby är ju också så fin! Ha en fortsatt fin söndagskväll! Kram Tina

  2. Härligt!
    Det finns så mycket snygga eldkorgar, marschallhållare, lyktor och ljusslingor nu i butik som man kan placera här och var bland granar och barrträd.
    Det piggar upp och skapar stämning i vintermörkret : ).

  3. Hei, vi jobber med å få stell på hagen. Vi leter etter slike metallkant som dere har rundt bedene. Hvilken type er dette?:)

Comments are closed.