ADVENTSKALENDRARNA ÄR FIXADE

.

Idag sprang jag runt en sväng nere på stan för att fixa årets adventskalendrar åt de yngsta! Bäst att vara ute i tid för de där mest populära brukat ju ta slut. Bea fick från Kicks och Moje Greta Grisvarianten på Åhlens (han älskar Greta Gris precis som nästan alla andra småbarn) och så Chokladkalender. Sen blir det ju SVT´s julkalender också så klart, den får man inte missa, och årets kalender verkar väldigt lovande med massa härliga skådisar!

.

.

.

Uppradade i Beas rum! Kicks gör så fina kalendrar med massa mojsigt som passar tjejer så de är ett tips (Skumtomtarna är till mig och ska mumsas till Bachelor ikväll:) Men nu ska det gömmas till den 1:a december , i alla fall de till den minsta för han förstår inte alls värdet med att v ä n t a med något som är kul haha

.

.

Tvjulkalendern 2019!

 

Idag har jag varit och träffat min doktor och tagit massor med prover så nu får vi se vad de hittar eller om de hittar något! Saknar min vanliga energi massor. Och vädret gör ju inte en piggare direkt, har det varit någon sol alls i november?? Har väl aldrig varit så här mörkt och grått så himla länge? Skulle ge bra mycket för en solsemester just nu kan jag lova. Tänk er lite poolhäng och soool…:)

.

.

Ha nu en finfin måndagskväll alla!

.

.

KRAM

..

.

.</

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “ADVENTSKALENDRARNA ÄR FIXADE

Comments are closed.