ETT KORT – MÅNGA FÖRMÅNER

SAMARBETE AMERICAN EXPRESS

,

Mitt Amex Platinum! Det är så snyggt  i metall och är för den som vill ha ett lite lyxigare kort som är fyllt med massor av Amex förstklassiga förmåner.

Hej vänner!

.

.

Jag har ju tidigare berättat lite om mitt kreditkort och fördelarna med det. Kortet som heter Amex Platinum ger mig tillgång till massor av unika upplevelser som exemplevis tryggare och mer bekväma resor samtidigt som jag samlar poäng på allt jag shoppar. Ett kreditkort med det där lilla extra skulle man kunna säga! Jag använde det tex när vi bodde på hotell för några veckor sen på höstlovet och fick en extra härlig vistelse med hjälp av Amex. För med kortet får man fördelar som sen utcheckning, frukost och uppgradering av rummet på vissa hotel

.

.

.

Ja med Amex Platinum har man tillgång till extra förmånligt boende på tusentals hotell runt om i världen. Underbart att få möjlighet till det där lilla extra på våra hotelvistelser!

.

,.

Fler förmåner som finns med Platinumkortet är tex: Uppgraderingar och bättre priser hos hyrbilsföretag, inbjudningar till exklusiva event, förtur till konsertbiljetter och andra populära tillställningar, upp till 5 extrakort till närstående/familjemedlemmar

 

.

Blir du nyfiken på Amex Platinum och vill läsa mer så kan du göra det här!

.

.

KRAM

.

.

”Ränta 15.99 %. Vid fullt kreditutnyttjande om 150 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 24,09 % (juli 2019) Upp till 55 dagars räntefri kredit”

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “ETT KORT – MÅNGA FÖRMÅNER

    1. Håller med dig. Fattar inte att människor vill leva sitt liv på kredit. Jag lever efter mottot cash is king. Jag använder mig endast av ett kort och det är mitt bankkort som är kopplat till mitt lönekonto och betalas med endast mina egna pengar, inga krediter här inte.

    1. Förstår absolut hur du menar A. Men vissa saker är faktiskt gratis. Med risk för att låta PK, så är det gratis att vara glad – t.ex.
      Allt gott! 😊🌸

      1. 🙂 Det har du rätt i Johanna! Finns mycket som är gratis och inte kommersiellt. Ha en bra dag

Comments are closed.