JAG HAR FÖRVANDLATS

SAMARBETE HAIRTALK

.

Linda på Wau – the magician

 

..

Idag har jag 1 Varit hos en fantastisk kiropraktor (som nöp och knäckte och stod i så att min rygg är som nästanny) och 2. Varit hos superbästa Linda på Wau på Notuddskajen (Ligger precis vid lyxiga The Steam Hotel som säkert 95% av er känner till)  och gjort en make-over! För mitt hår var i det sämsta skicket någonsin, herreguuud. Ja ni ser ju själva, katastrof. Teorin till att det blivit så här är att jag badade i Isländska källor i våras där man absolut inte skulle doppa håret (vilket jag då gjorde så klart för en ”bra bild”..) vilket ledde till att det blev som svinto efteråt och liksom greenish. (När jag blekte det sen blev det knallgrönt och fick genomgå behandlingar för att det inte skulle vara så) Sen har jag inte mått helt hundra på hela hösten (orsak fortfarande okänd) och det märks på hud och hår! Så vad gör man då? Man låter duktig frisör sätta i färg och extensions och klipper och förvandlas på bara ett par timmar..

..

 

 

Men är väl aldrig så nöjd med sig själv ism när man sitter i en frisörstol med foliepaket i håret haha. Brrr. Förresten så är frisörsalongen en inrednings och modebutik också. Hur häftigt som helst. Så man behöver inte sitta och titta på sitt mindre smickrande jag på Wau utan kan spatsera runt och klämma och kika på finfina grejer istället!

 

..

.

Alltså det blev SÅ bra och jag är SÅ nöjd! Den nyfiken kan titta på min Instastory annars så kommer bättre efter-bilder imorgon jag lovar (de jag tog idag på salongen blev alldeles för gryniga pga novembermörker) Men bara 2 paket med Hairtalks extensions gjorde detta för volym och känsla! Wow. Jag har två färger i blond och mörkblont och både är med mörkare botten för optimal naturlig känsla (INGEN kan se att jag har extensions jag lovar)

.

.

Men nu ska jag lägga tokmysig gullunge och senare blir det PH-final (yes jag tittar gärna – dont hate me for that;))

.

.

Men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “JAG HAR FÖRVANDLATS

 1. Oh herregud, sögs in i PH några avsnitt i början, men kräks och skäms om vartannat. Just med tanken på allt de gör och sen är det ju faktiskt ett liv efter det…
  Hur känns det med löshår? Är det inte obehagligt att känna fästen och hur är det att tvätta håret, man kan väl inte massera hårbotten som man gör utan?
  det är just sånt som gör att jag aldrig skulle stå ut hahha.
  Men du vart jättefin i det!

 2. Det ser väldigt naturligt och fint ut. ❤️ Är det hår från en annan människa eller syntet de sätter i?
  Har aldrig provat löshår. Är det svårt att sköta? Jag tvättar håret varje dag eftersom jag tränar mycket och vill inte lägga onödig tid på håret.
  Kram

 3. Nu är du fast!
  Jag skulle ”bara prova” Hairtalk för typ tre år sedan (bara två paket), men än sitter de kvar…. 🙂
  Lite småjobbigt emellanåt plus att jag måste till frissan var 6 vecka, men så värt det. 🙂
  Fint det blev på dig, vilken skillnad alltså!

 4. Jättefint, jag skulle också göra det om mitt hår inte varit tjockt och vågigt nog. Det är alltid härligt att få lite förändring så här precis innan julsäsongen.

 5. Samma som Sanna: Jag skulle bara prova för mitt hår var alldeles förstört efter att ha legat på bara ena sidan (snarkande man). Nu har de suttit där i snart två år och mitt eget hår har vuxit utav bara helsicke. De känns inte alls och jag tvättar håret precis som vanligt. Har dock fasat ut så har bara 6 fästen kvar, mot 12 från början. Världens bästa uppfinning typ =D

Comments are closed.