SNYGGKRUKA TILL AMARYLLISEN

.

Idag när jag var på stan med Maurits (han och jag hade först varit på sjukhuset så han fick pannkakslunch på Systrarna Ericsson för att han varit så duktig:) så dök jag in på Midtown för att säga hallå till min vän som jobbar där och då höll jag typ på att dö över denna kruka! SÅ jäkla organiskt mullig och perfekt för julblommor om ni frågar mig. Blir liksom lite skog över det hela (den är grå-blå-grön men ser ju nästan svart ut picset pga av det där ljuset som inte vill existera ni vet:) Så fin att fylla med vita ranunkler också eller plantera julros eller annat juligt…

.

.

.

Gillar ni också stilen? Bredvid i skålen ligger galet snygga marmorerade lyxiga julkulor (köpte sex snyggingar idag) men det var helt omöjligt att fota dem. Julen 2019 tänker jag tradition (vår då!) och ja lite trollsk och lite mysigt mörk och ombonad. Ingen plast i dekorationer överhuvudtaget utan mycket doftande julblommor och många bak och härlig julig matlagning. Vi kommer ju som alltid fira jul här hemma i vårt hus med tjocka släkten. 18 pers brukar vi vara och det är det mysigaste och bästa med hela julen! Hur brukar ni fira jul söta vännner – samma procedur år efter år eller olika??

.

.

Den här helgen kommer bli superskön det bara känner jag och bla ska vi hem till vänner där vi kommer vara ett gäng som ska ha skaldjursknytis! SÅ gott ju (Älskar skaldjur det är det bästa. Havskräftor med majonäs och räkor med chilidipp. Mums) Och nästa helg blir det julbords – årets första. Hur mycket ser man inte fram emot det nu??? Janson är nog det jag är mest sugen på.. Och massa olika sill… Och tänk att då är det första advent också så nu är det verkligen helt okej att jula hur mycket man vill:)

.

.

Ha nu en riktigt suuupermysig fredag (själv ska jag åka och storhandla på Maxi Erikslund – önska mig lycka till med det;)

.

(Kanske kikar in med en dagens också om en stund – ska ta med mig Bea ut i regnet och se om vi kan få till något här utanför i geggan haha)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “SNYGGKRUKA TILL AMARYLLISEN

 1. Den var riktigt mysig, vad är det för märke på krukan? Eller har Midtown webbutik kanske så man kan köpa den där?
  Jag ska också köra på lite mörkt till julen i år, har köpt 4 långa svarta ljus från Ester & Erik som jag ska ha i adventsljusstaken. Har också köpt ett jultåg med räls att ha runt granen som jag målat i svart istället för rött. Inne i nån mörk period tydligen haha.

  Men vad menar du med ingen plast, alltså typ som kulor i granen? Jag som tycker du haft så fint figurer i den. Här blir det mest mässing då jag samlar på hängen från Svenskt Tenn bl.a, tidlöst och vackert.

  Ska bli kul att se hur du pyntar din, blir alltid superfin!
  Trevlig helg!

 2. Hej Catta märket heter By on, hittade den på Royal design 1399:- supersnygg, heja Petra du har verkligen fingertoppskänsla trevlig helg önskar Yvonne i Luleå

 3. Så vacker kruka! Ja, lite mer traditionellt och dovare färger känns helt rätt i år. Här plockar jag fram toppstjärna från Georg Jensen som vanligt… som jag blev helt kär i efter ha sett den här inne på HoP och nu haft några år. Men den du visade nu sist, mässingstjärnan från Svenskt Tenn – var också riktigt fin. Fast jag får nog ändå nöja mig med den senare som enbart ögongodis och följa min gamla stjärna mot jul…
  Ha en härlig och mysig fredagskväll! ⭐😊

 4. Såå fint. Håller med om att du har öga för det som är fint, allt du gör är så himla smakfullt och jag ser så mycket fram emot hur du pyntar till advent och jul!❤️
  Kram från Skåne

 5. Hur jag firar jul?
  Jag har slutat fira jul sedan 15 år tillbaka. Inte av klimat eller religiösa skäl, utan enbart för att det är så himla skönt att stå utanför allt ståhej, slippa stress och alla måsten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *