ETT TVÅ TRE

ANNONSLÄNKAR  LINDEX

.

Lovade ju att ge er lite pics på min dagens och här kommer de! Jo Bea och jag fick faktiskt till några i regnet utanför grannens mur. Såå duktig liten fotograf man har, lillskatten har verkligen öga för och koll på hur man får till en bild  (Hon målar och tecknar nästan jämt förresten nere i pysselrummet i källaren)

.

Hur som helst, idag hade jag på mig urfin jacka som jag såg på Insta och bara kände att den måste jag ha. Från Lindex ursnygga Extendedkollektion som är tillverkad av återvunnet material och med stor krage (det finns faktiskt en sjal till så att man kan få ännu maffigare krage) och lite boxig modell i härlig rostig färg. Till den en enkel klassisk stickad svart polo och svarta jeans med perfekt snitt och som sitter som en smäck. SÅ enkelt, bekvämt alltihop men som ändå poppar lite med just färgen på jackan!

.

.

.

(Dessutom perfekt färg på jackan att matcha klassiska Louis Vuittonprintet och skinndetaljerna om ni frågar mig:)

.

Jacka (det står att den är brun men jag tycker den är snyggt rostfärgad) finns här  svarta jeans med shapingeffekt finns här och svart polo finns här 

.

 

Så – det vara bara det jag ville visa för nu!:)

.

Sussa gott nu darlings så ses vi imorgon<3

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “ETT TVÅ TRE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *