HEMMAMYS MED GLOW

SAMARBETE GOODIEBOX

.

Hemma och myser och öppnar månadens spännande Goodiebox! Om jag måste välja mellan fest och hemmamys så vinner hemmamyset absolut. Tända brasa och bara ha det härligt här hemma i vårt gamla charmiga hus. Ta av sig allt som sitter åt och ha på sig mjuka kläder och gosa ner sig i sammetsoffan..

.

.

.

Om barnen är upptagna med sitt och är med vänner så tittar jag gärna på en feelgoodfilm och varför inte klassikern Holiday. Feelgodfilmerna bästa. Och vilket g l o w Cameron Diaz har i denna, så snygg!

.

.

.

Månadens Goodiebox fokuserar på just g l o w. Ett helt gäng med produkter till dig som vill ge dig själv lite lyxig egentid, bara för att du vill känna och se fräsch eller kanske förbereda dig lite extra till vinterns festligheter! Boxen kostar 199 SEK men är värd 1619 SEK (!) för nya medlemmar (den inkluderar extra produkt). Decemberboxen innehåller massa härligt som en Rabens saloner Scrunchie, GB Essentials Face mist, LAsplash Glitter Liner,  Furr Faux Mink Lashes, deCure Serum, Primer Model Co,  Bullet Lipstick och extra för nya medlemmar: Ecooking  Day Cream. Gillar verkligen att alla boxar har tema i både innehåll och färger.

..

.

.

Lite sköna favoriter ur boxen!

.

.

Om du vill läsa mer om Goodiebox eller testa den här skönhetsbox du med så kan du klicka här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “HEMMAMYS MED GLOW

  1. Fin som vanligt. Underbart hem du har! Förstår att du gillar hemmamys! Undrar lite om din mjukisdress och din klocka. Var hittar man dom och vad är det för märke? Kram!

  2. Alltså det där företaget ger jag inte mkt för! De har dragit pengar en gång för mkt utan att skicka någon box (de drog 199kr x 2 inom loppet av 2v) och ingen som svarar på varken mail eller telefon… Läste på recensioner på nätet att de gjort så för fler, och de får inte heller något svar. Så oseriösa!

Comments are closed.