FOTMASSAGE PRECIS NÄR JAG VILL

SAMARBETE NETONNET

.

Såå skönt för trötta fötter! Jag springer ju ganska mycket, försöker hinna med 3 pass i veckan iaf, och mina höga fotvalv kan protestera lite efteråt. Då är det s å skönt att stoppa ned de små tassarna i en mjukt masserande Andersson. Bästa.

 

.

Bonjour!

.

.

Finns det något bättre för välbefinnandet än just massage? Jag är absolut tokig i massage och hamnar i sjunde himlen om någon masserar mina axlar, rygg eller fötter. Dock är jag s å dålig på att unna mig det (om jag inte är i Thailand då:) och vet inte riktigt vad jag ska gå osv. Vill ju att det ska vara både skönt och nyttigt. Inte så ofta någon vill och kan massera mina fötter här hemma heller men nu har jag minsann ordnat den saken med en nya alldeles egen fotmassage från Andersson. En liten söt rund apparat med mjukgörande shiatsu-terapi för fötterna. En apparat som ger både värme och massage när och var jag vill, mmm underbart.

.

.

.

Finns olika grader (3 stycken) av intensivitet på massagen (den lägsta räcker gott och väl) och två olika typer av fot massage – en liksom mer rullande och en mer kramande. Och så värme då man har lite frussna fötter efter vinterpromenaden! Liten smart  snygg appart som du kan ha på när du ser på en film tex.

.

.

NetOnNet har ett stort utbud av hemelektronik till låga priser och fotmassagen hittar du här om du är nyfiken!

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “FOTMASSAGE PRECIS NÄR JAG VILL

  1. Petra tack för alla supertips du ger!😀 hälsningar en trogen följare sedan många år. PS Har precis köpt din taklampa som du har i sovrummet! Ska bli så spännande att få upp den. Vad har du för glödlampa i? Linda

  2. Men åh! Det låter ju alldeles underbart med fotmassage. Superbra tips ju, vet redan att mannen är klar med julklapparna till mig så jag får shoppa den själv framöver.

  3. Hej Petra. Av senaste tio inläggen så är 8 st samarbeten. Du säger att detta är en feelgoodblogg, är det inte snarare som en reklamtidning med lite personlig touch?

    1. Ja, så bra skrivet! En feelgood blogg med reklam och personlig touch – är det. Och Petra lever på detta, vilket innebär reklam!

  4. Jag är för dålig för att gå i butiker och tycker det är toppen med alla tips. Det är feelgood för mig. 😊

Comments are closed.