FYLLT PÅ MED GRÖNT & SKÖNA SERIER

.

Hos mig på min köksbänk just nu: magnoliakvistar och helt magiskt vackra vallmon!

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

Lilla lördagshälsningen kommer här! En lördag som började med att H överraskade med att väcka mig med lyxfrulle och ett fång rosor och allmänt mys. Äälskar sånt där – snart kanske man får frukost på sängen också?? (Har nog bara hänt ett par gånger här hemma tror jag och jag kommer ihåg när jag läste att Alex Schulman ger Amanda egen morgontid utan barn och frukost på sängen varenda varenda helgmorgon. Gaaah, DET är så himla lyxigt. Å andra sidan har jag själv nog aldrig någonsin gett H frulle på sängen om det inte varit födelsedag vill säga så det är väl rättvist. Fast på något sätt tycker jag det är liite en killgrej att göra? Eller är jag extremt omodern nu;))

.

Idag har största fokus varit på Beas basketmatcher.. Och duktiga Lolo är på intensivkurs i S-hlm för att ta förarintyg till båt.. Och Trulle vet jag inte riktigt vad han gör för han är vuxen och berättar inte mycket (superkonstig det där men ändå) Och lilleputt Maurits har mest hängt på. Och så har jag varit på gymmet och tränat och det var galet sköönt! (Orkade bla springa 3,5 km på löpbandet med 5 min/km tempo och väldigt nöjd med det. Målet är att orka 5 km med det tempot) Sen har det varit en tur till Slakteriet (Saluhall här i stan) och maagiska affären Blomsterateljén. Om ni bor i Småstaden så måste ni åka dit. Som ett litet konstverk!

.

.

Köpte med mig lite specialpelargoner! För visstvisst är det snart vår ändå??:) Har slängt ut sista jullökarna och vill bara ha krispigt grönt och vackra spretiga stora buketter a la Elsa Billgren…

.

.

.

Har ni sett dokusåpan Äkta Billgrens på SVT förresten? Men s å himla feelgoodmysig. Elsa har ju kulturprofilerna och konstnärerna Ernst och Helene som föräldrar och jag blir så där varm och glad av den där serien. Så vackra miljöer och oväntat easy och lättsam.  Serien påminner mig lite om min uppväxt på något sätt. Mina föräldrar är ju väldigt kulturella och pålästa och jag är uppvuxen omgiven av massa konst och musik och  gallerier och böcker och design och Gotland osv. Elsa är ju precis som jag bloggare men hon fortsätter i det finkulturella spåret medan jag blev en mainstream ytlig svennebananbloggerska haha (Förlåt mamma och pappa – jag vet att ni gjorde ert bästa;) Blir faktiskt sugen på att börja måla igen nu! Det var lite min grej en gång i tiden (gick Konstskolan och grejer) Här hittar ni Äkta Billgrens

.

.

.

Ni ska få ett till braigt serietips idag! Har börjat kika på The Morning Show som finn på Apple TV+. Sååå bra serie om ett programledarpar för en stor morgonshow (Typ Jenny & Steffo) och den kvinnliga spelas av Jennifer Aniston. Serien startat med att plötsligt får den manliga programledaren Mitch (Steve Carell) sparken efter anklagelser om sexuella trakasserier och nu ska Alex (Jennifer) hantera både det och tv-showen… Superproducerat och väldigt välspelat! Trailer hittar ni här

.

.

Önskar er en finfin lördag nu!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “FYLLT PÅ MED GRÖNT & SKÖNA SERIER

 1. Tack snälla för tips om bra serier, precis vad jag behöver!
  Känner igen mig i det där att man inte vet vad sonen som är 18 år gör! Han är glad i alla fall och har trevliga vänner så det känns i alla fall bra!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram från Anna i Skåne

 2. Ja men definitivt lite kill grej (frulle på sängen ) och blommor 💐 Vilken lyx och härligt att du har en sådan omtänksam man ❤️Kram från Skåne

 3. Måste bara älska att du missade i ”f” i frulle på sängen till H! 🤣 Det gav liksom en helt annan bild! Hihi!

  Trevlig lördagskväll!
  Lina

 4. Jag brukar mumsa frulle i sängen på helgerna och tar gärna morgonkaffet i sängen. Allt för att jag är så frusen av mig och vaknar till bäst så. Schulmans är ett fint par tillsammans.

 5. Aldrig frukost i sängen, man sitter dåligt, kanske spiller mm. Blir gärna serverad frukost men då vid köksbordet tack. Varför en killgrej, känns lite omodernt?

 6. Återigen slås jag av tanken vad det är bra att vi människor är olika. Vi uppfattar och ser olika saker. När jag kollar på Billgrens ser jag en svältfödd tjej, som på alla vis är mån om att få den uppmärksamhet från sina föräldrar som hon så innerligt önskar. Tillags-inställd och överdrivet mån om att ta ansvar för att alla ska må bra och komma till sin rätt.
  Jag får ont i magen och undrar om hon bär med sig, att alltid prioriteras bort för ”den stora konstens skull och geniernas förverkligande?”
  Kanhända jag är yrkesskadad? 😉

 7. Och där kom den passivt aggressiva kommentaren från bettan. Snark. Vet inte vad det är för yrke du har men skador medför det onekligen när man uttrycker sig som du gör. Be nice!

  1. Eh, nej det är ju din kommentar som är otrevlig Sanna. Jag fick inte heller en bra känsla efter att ha sett Billgrens. Kändes som om hela serien byggde på att Elsa Billgrens bekräftelsebehov. Tydligen uppfattar vi saker olika, feelgood var det inte för mig iallafall. Men fint att du kände dig tvungen att agera moralpolis!

   1. ”Men fint att du kände dig tvungen att agera moralpolis!” Var är din moral? SÅ urbota trött på troll som du. Det du inte kan stå för att säga till någons ansikte kan du låta bli att skriva på nätet.

    1. Troll kan du vara själv. Jag skulle kunna säga vartenda ord jag skrev till dig ansikte mot ansikte. Du kommenterade en annan persons kommentar otrevligt på grund av att hon hade en annan uppfattning om serien Billgrens. Herregud.

 8. Vore så kul att veta exakta namnen/sorterna på växterna du köpt, super fräscha! Trodde inte att den vänstra var en pelargon, men där ser man!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *