BEIGE & FRÄSCH

SAMARBETE ELLOS

.

Beige rock här, rutig oversized skjorta här, svart sweater med tigertryck här, vit skjorta här, vintagejeans här, svart trikåklänning här, bootcutjeans med shaping här, mössa här, blus med puffärm här, randig tröja här, halsduk här svart Paristisha här

.

.

Hurraaa, här kommer år 2020 allra första Ellosinspo! Dessa inlägg har bara blivit s å uppskattade och det är jättekul. Tycker att Ellos Collection har riktigt mycket fint i sitt sortiment och priserna är hur bra? Shopen fylls hela tiden på med rykande fräscha nyheter så kika gärna in om du behöver lite nytt till stundande vårgarderoben för snart är ljusare härrliga tider på gång – äntligen. Hur mycket har man inte saknat l j u s e t! Man blir ju bara så glad av allt som väntar:)

,

Som vanligt har jag även en rabattkod åt er. Ni får 30% rabatt på dyraste varan på ordinarie priser + 40% rabatt på Ellos rea (endast dam-, herr- och barnkollektioner och ej på varor markerade med ”kampanjpris”) med koden 415414 i kassan. Koden är giltig t.o.m 31/1

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg