TISDAGENS

Inlägget är reklam för Åhlens och innehåller annonslänkar

.

Hallå här har ni mig på min entrétrapp i regnet idag! (Och ja ni får försöka kisa bort gammal julkrans då på dörren som ikväll ska är kastas;) I en av mina skönaste goaste favvortröjor som är i bomull och från märket Wera. Alla mina stickade favoriter just nu är från Åhlens tror jag – deras två egna märken Carin Wester och Wera har superbra stickade plagg till väldigt bra priser tycker. Dagens tips!

.

.

.

Ja regnigt och mulet och trist väder idag men l j u s t ändå liksom! Har ni också tänkt på det, att ljuset kommit tillbaka? Det är äntligen ljust ute när jag hämtar Maurits på dagis på eftermiddagarna och jag älskar det. Och varje dag blir längre nu, så skönt. Det gillar vi som fotar mycket lite extra, november och december är ju typ öken när det gäller att hinna få till bilder med naturligt ljus:)

.

Fint stickat från Wera hittar ni förresten här

och stickat från Carin Wester hittar ni här.

(Och det är rea med upp till 70% på mycket fint)

.

.

.

På mig har jag även ett par enkla supersköna favvobyxor  som jag använder hur ofta som helst. Passar till vardags och till fest, sitter som en smäck med dragkedja i sidan och längst ner på benen och ger rumpan lite lyft – me like! Töjer sig knappt. Finns här

.

.

.

(Och ja granarna är också kvar! Usch! Bort med dem. Granar och regn och barmark är ingen tjusig kombo på gården liksom:) Men vad ska man ha nu? Kommer det en rikitg köldknäpp så dör väl de flesta uteväxter eller? Måste åka till handelsträdgården och botanisera lite ikväll tror jag) (Mina svarta stövlar är förresten ett par gamla Primeboots om någon undrar över dem)

.

.

Idag har jag gjort klart två samarbeten som ska upp snart, mailat 12 mail, provmålat ny hallfärg (ingen blev så som jag ville tyvärr) bokat sommarresa (vi kommer vara på vår gård nere i Normandie France mesta delen av sommaren. Läängtar!) och tränat. Nu ska jag iväg ut igen och åka till hälsokosten och köpa nya barnvitaminer till Moje (hans har tagit slut) och försöka se om det finns något för PMS? Jo det är den tiden igen och jag mår verkligen sisådär. Svullen och på tårna, känner jag mig bara blä och lättirriterad och trött… Tur att man vet att detta är över om 6 dagar! Och ikväll blir det comfortfood i form av mumsig Tonfiskpasta med chili, persilja och vitlök till middag (mycket tonfisk och lite mindre pasta för mig:)

.

.

Önskar er en fin kväll nu!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “TISDAGENS

  1. Spännande att se vilken färg det blir! Dags att byta till beige kanske eller är du fortfarande anti den färgen? Hoppas på att du lyckas stå emot, skulle vara trevligt att se någon annan färg då alla andra nu redan bytt till beige sen några år tillbaka…

  2. Hittar du något bra till uteplantering så kan du väl tipsa. Läängtar efter vår och vill ha något nu! Inget tålamod här inte!🌸🌼

Comments are closed.