NÄR MAN ÅKER TILL MAMSEN & PAPSEN

.

Idag har jag haft n riktig sk-tdag faktiskt! Som jag skrev igår så galopperar PMS:en och pga den (i form av stress, dåligt tålamod och humör) så lyckades jag krascha bakdelen på vår bil imorse. Sååå irri! Men det värsta var att min stackars älskade Bea fick ut för det bara för att hon inte hade satt på sig säkerhetsbältet på parkeringsplatsen och plinget från bälteslarmet slog ur backsensorplinget som skulle varna för ATT DET STÅR EN STOR STEN mitt i vägen utanför ishallen. Krasch Bom. Ingen jättesmäll men det räckte för att plast, plåt och baklykta skulle massakeras. Och då var det Beas fel? Och jag skällde på henne och hon blev jätteledsen och fick ha friluftsdag med känslan  av en ilsken hormonstinn dum mamma. Fy det samvetet jag fick sen, det var inte att leka med. Pris till dagens absolut sämsta mamma går till mig. Har kramats och bett om ursäkt 100 ggr och köpt favoriten chokladcroissanter men jag känner mig fortfarande usel (plus känslan av att kvaddat bilen)

.

.

Vad gör man när man känner sig genomusel? Jo man åker hem till mamma och pappa. Och pappa säger som pappor ska att det är en värdslig sak och att bilar går att laga och att det finns försäkringar  att jag faktiskt inte bucklat till så många bilar och att han själv bla kraschat ut på en åker (och mina bröder har faktiskt båda två totalkvaddat var sin av pappas älskade sportbilar när de var unga och körde som galningar och båda bilarna fick skrotas pga av skadorna (Yes de hade båda två verkligen änglavakt) Så jag ligger ju i lä) Och Bea var med och fick parfymer och ännu mer kärleksbombning<3

.,

...

Ja fy alltså vilken dag! Men alltid så fint hos mina föräldrar. De bor i en ljus luftig tvåplansvåning inte lågt från oss med flera terasser och utsikt över Småstaden. Och den där stolen är min dröm, vill ha exakt samma. Ett ägg och mörkbrunt läder.

.

.

Så lite så var min dag… Hoppas er var härlig iaf!

.

Nu ska jag hoppa i i badrummet och ta en lång varm dusch och försöka skrubba av mig olustkänslan och lägga mask och extra allt. Lite pysslaommigsjälv. Sen blir det fotbad med film åt min Bea!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “NÄR MAN ÅKER TILL MAMSEN & PAPSEN

 1. Men stackare vilken dag ❣️ Men vet du, du är bara människa och vi alla felar ibland och såklart ens nära och kära ibland får ta ett och annat. Vilken klok pappa du har, lyssna på honom 😊
  Stor kram och tack för bästa bloggen 🤗

 2. Men alltså lägg av vad snyggt och smakfullt de har det, haha jag blir nästan irriterad (nä, det blir jag inte, men det tar liksom andan ur mig en smula). Jag skulle vilja smyga runt där som en osynlig fluga och glutta på alla detaljer och sucka och njuta. Vilken inspiration!

 3. Kram till dig kära du <3
  Ja ghar en vän som med har gräsliga besvär av PMS, lider så med henne. Hon säger att hon inte alls känner igen sig själv.
  Nu har hon satt in en hormonspiral och fick något skum hon även skulle använda.
  Du har säkert pratat med din gynekolog om det här, men det finns ju lite lindring att få. Under förutsättning att man tål hormoner vill säga <3

  Såååå vacker våning dina föräldrar har!!
  Ta hand om dig raring <3
  Varma kramar Anna

 4. Älskar din blogg för all ljuvlig inspiration men också för inlägg som dessa. Fick genast lite mindre dåligt samvete över att jag skällde ut ena dottern imorse över en ”värdslig” sak och sen kände mig som världens sämsta mamma ♥️

 5. Hej! Man är bara människa och ibland blir det sådär. Jag måste bara säga att jäklar vilket snyggt hem dina föräldrar har. Såå inspirerande!!
  Tack för härlig blogg!😊

 6. Vi gör så gott vi kan och ibland brister det, helt och fullt mänskligt.
  Tack för att du delar med dig av sådant andra kanske inte vågar skriva – vi är nog många som känner igen oss 🙂
  Kram från Ulrika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *