SMÅ SMARTA VARDAGSSAKER

Betalt samarbete med NetOnNet

.

Vet ni! Trots att jag jobbar med min Iphone och min lap som mina absolut främsta verktyg så har jag aldrig någonsin haft en powerbank. Så dumt och osmidigt, det är ett perfekt litet hjälpmedel som förlänger batteritiden och du slipper stressen med att finna tillgång till elkontakt  och ha med laddaren osv. En liten lätt laddningstation som ryms i alla väskor (eller jackfickan)

.

.

.

Och jag har inte bara en powerbank – jag har fixat en hel radda såna till familjen! Med olika färger så det inte behövs kivas om vems som är vems. Hur praktiskt som helst.

.

 

.

Jo det är nog den allra vanligaste frågan här hemma och jag gissar att det är samma hos många av er där ute – Vaar är min laddare??? Samma visa varje dag. Nu har jag stenkoll på min:)

.

Blir du sugen på att spana in min powerbank till familjen och kanske beställa samma? Då finns den här.

.

.

.

Ett annat nytt smidigt litet nytt redskap till surfplattan är detta. Ett så kallat stand som gör att man får en bra vinkling och stöd för Ipaden. Himla bra för nacken! Finns här

.

.

NetOnNet har alltid snabba leveranser och produkter till låga priser både online och i lagershop så kolla efter dina favorittillbehör när det gäller hemelektronik här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SMÅ SMARTA VARDAGSSAKER

  1. Ett helt annat tips ; ))
    Smörj in lädret på din LV väska med Tip Topläderbalsam så håller det bättre, detta kan du använda till allt- väskor, skor osv superduper!!! Det är ofärgat så därför kan man ha det till allt skinn, dock ganska fett så man behöver inte ta så mycket.

  2. Jag hade inte heller en powerbank förrän i julas när det låg en i en av mina klappar. tidigare har jag fått halv panik om batteriet var på väg att ta slut och det inte fanns något ställe att ladda på i närheten. Mitt gnäll om det löste ena sonen och gav mig en i julklapp. Så himla smidigt och framför allt skönt

  3. Tack för tips! När jag klickar på stället står det dock att det är till laptop… blir osäker på vad som gäller.
    Söker också en bra bärbar högtalare. Är det Sonos i bakgrunden som du hade på balkongen en gång och som du var så nöjd med? Vad heter den du har i bild? Tack på förhand❣️

    1. Detta är en Play 1 från Sonos och den är inte sladdlös! Den jag hade på terrassen är en Libratone (köpt på Media Markt)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *