HEJ INFLUENSA

.

Så blev läget lite så här plötsligt! Bara för att jag skrev att jag hade bytt till ny sovrumsmatta pga av en kaskadspya på den gamla från Moje – vad tror ni händer mitt i natten? Fy vad jag avskyr magsjukor och kräks men det gör väl i princip alla. Dock blev det inget på fina nya mattan denna gång (tuuur) men det var bara att rafsa ihop alla sängkläder och kuddar och största ner i tvättstugan och sen duscha lite stackars blek och darrig plutt och bädda in hela sängen med badlakan. Och idag är det hög feber men inget mer kräks utan mer förkylningskänsla och vila vila vila. H och jag delar på vabben om (jag hade ett uppdrag med deadline) och dessa två var vad jag lämnade tidigare idag. Älsklingarna<3

.

Så fredagens roliga planer är alltså bara att ställa in och så gäller det nu att hålla isär alla barn och preppa dem mot magsjuka/influensa! Hej föristider och skoltider och alla smittor som är tillbaka efter vinterlovet.. Är det inte härjande influensor så är det vårtalarm eller lössvarningar eller maskar eller skabbinvasioner eller något annat fräscht. Usch och fy.

.

Men hoppas ni andra småbarnsfamiljer klarar er!

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “HEJ INFLUENSA

  1. Ta i trä vi har inte haft magsjuka på evigheter, typ 20 år, det är så himla bra. Min dotter kräktes en gång när hon var typ 3 men sedan aldrig mer. Nu blir man väl magsjuk när man skriver detta 😂. Krya på er ❤️. Mvh Åsa

  2. Influensa kan ju förvisso ge magsymtom hos barn, men mest sannolikt är väl vinterkräksjuka. Hoppas att ni klarar er från både och – jag har säsongsinfluensan nu och är inne på sjätte dagen. Vedervärdigt jobbigt…

  3. Usch, samma hände min 4-åring förra helgen. Sen försöker man trösta och städa samtidigt! 😂Det visade sig vara halsfluss förresten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *