FREDAGENS

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Lindex

 

.

Då får jag bjuda på en dagens idag! Ett stycken hemma-jag eftersom här vabbas der för fullt. Liten Moje har varit som ett hett plåster på mig idag, jag får inte gå en meter utan ”bära”, men inget kräks mer THANK GOD. Så när vännerna just nu firar den nyutexaminerade i gänget för fullt på Stram så sitter jag här och tittar på Nicke Nyfiken istället, så festlig är min fredag! Men så blir det när man skaffar smått igen (Nästan alla andra har ju mest tonåringar numera som klarar sig galant själva:)

.

.

,

Yes vi brukade skämta om att ”vet ni vad, minsann jag tror jag  är graavid!” när vi sågs och så skrattade  och skrockade vi åt det sjuka i det påståendet (alla över 40 med stora barn) och beställde in lite mer vin. Och så var det plötsligt dags för mig att säga det där fast på riktigt för några år sen… Så konstigt men ändå härligt när man tänker på det så här nu! Livet blir lite som det vill helt klart och kärlek och familjer och förhållanden ändras. Ibland blir man fyrabarnsmamma bara så där:)

.

.

.

Och ja just det – jag skulle ju berätta om min dagens! URFIN top i trikå med prickar och puffärm (helt galen i allt med puff) hittar ni här och ”mjukislacks” som är den skönaste vardagsbyxan hittar ni här och skärp med guldspänne här.

.

Nu ska Bea iväg på badkalas på Kokpunkten så got to go men vi ses snart igen!

.

.

KRAM

,

,.

,

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “FREDAGENS

  1. Shit va mycket snyggare kläderna sitter på dig än på hemsidan! 🙂 De borde ha dig som modell istället ;). Eller nä de menar jag inte, tycker det är bra att ha olika typer av modeller.
    Men fina kläder på dig i alla fall. 🙂
    Trevlig helg!

  2. Jag är som du galen i allt med puffärmar så jag klickade hem denna söta💗ett tips Massimo Dutti har en jätte fin vardags tröja med puffärmar jag har en vit men såg nu att dom har den i marinblå oxå jätte fin😊kram till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *