SOLIGA LÖRDAG & PIGG SKATT

..

.

Hej soliga och våriga lördag!

.

Här i Småstaden skiner solen genom mina (rena!) gamla fönster och man känner verkligen livet i sig igen! Nu är det inte långt kvar till våren minsann och just nu håller vi på och planerar lite roligheter till påsk och dit är det typ bara två månader (jo det är en tidigt påsklov i år men ändå:)

Och idag nu mår lille Moje mack,et bättre! Eller han är ju inte helt sig själv och tiptop men han är pigg och glad och h u n g r i g igen. Sen har inte kräkts sen i torsdags och då anses han ju inte någon läskig smittspridare heller. Och vad vill man ha efter en släng magsjuka när man är tre år gammal undrade jag imorse? Regnbågsmuffins! Okej, klart lillkillen ska få det. Ner i skafferiet och rota efter sånt som var hyfsat ”regnbågigt” men alla pigga karamellfärger jag haft i blått, turkost och rosa var ju slut. Och Maurits vill absolut inte ha vanlig frostig utan smörkräm så ja de där regnbågsmuffisarna kanske blev mer som gammeldags rosor men den färgen jag hittade…

.

.

.

Men liten blev superglad och lycklig över sina ”regnbågsmuffisar” i alla fall  och det var ju det som  huvudsaken! Hurra! Dock så tyckte han plötsligt inte alls att smörkräm var något gott (ni vet känslan efter magsjuka) så fick jag ta bort igen och så åt han typ en halv muffins och sa tack mamma och gick iväg så helt kry är han ju inte.

,

,

 ..

Wow får man mumsa muffinsar här i vardagsrummet nu?? Nej det får man inte haha (Var bara bästa fotoljuset där – fikar gör man i matsalen när man är litet kladdmonster! Viscosematta och lyxig sammetssoffa klär nämligen inte så jättebra i just smörkräm;)

.

Just nu är han hursomhelst med papsen i Poesiparken och leker lite (det är en fin utelekpark här i stan) och får en nypa frisk luft och jag ska försöka jobba ikapp lite här som jag inte hann igår! Sen blir det en lugn hemmalördag med en crockpotgryta på spisen kanske och förhoppningsvis en tur till gymmet sen. Längtar så mycket efter att röra på mig så att jag håller på att bli tokig!

.

.

Ha nu en underbar lördag girls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “SOLIGA LÖRDAG & PIGG SKATT

  1. Varför kan inte vinter få vara vinter och vår få vara vår. Jag älskar sommar, men får acceptera att den inte kommer förrän till sommaren i Sverige 😉

  2. Du er så utrolig kreativ Petra, baksten din ser så god ut, og så mye flott du lager til barna. Heldig liten gutt. Kos dere 🙂

  3. Ås, vilka bakverk! Man skulle kunna ha dem till prydnad! Du skulle även konkurrera ut vilken konditor som helst!
    Man undrar ju hur du är på att måla och teckna. Kanske du skulle kunna sälja (skitdyra, förstås 😉) tavlor?

  4. Nydelige muffins! Hvordan bruker du fargene i smørkremmen for å få gammeldagse roser? Så vakkert, vil gjerne herme🤓

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *