EN FAVORITSTIL

SAMARBETE ELLOS

Militärjacka här, svart jacka här, svart klänning här, sweater här, svarta boots här, svarta coatedjeans här, leocardigan här, blommig blus här, grå kavaj här

.

Vet ni – en av mina absoluta favvostilar som aldrig går riktigt ur tiden är den där Rock-chica! Känner mig alltid så hemma och avslappnad och skön i såna kläder – ni vet lite längre lös kavaj med uppkavlade ärmar med svarta jeans, en tisha och ett par boots. Eller en blus med lite ok på axlarna till ett par snygga skinnbyxor. Eller bara slitna jeans, en härlig mjuk sweater och militärjacka över. Aldrig fel. Lite cool ball ”Anine Bing” så där och snygga plagg i den stilen hittar man just nu på Ellos. Och vet ni mer? Som vanligt har jag rabattkod till er som gillar!

.

30% rabatt på dyraste varan alltså på ordinarie priser + 40% rabatt på Ellos rea (endast dam-, herr- och barnkollektioner och ej på varor markerade med ”kampanjpris”) och rabattkoden är: 415414 (Koden är giltig t.o.m 31/1)
.
.
KRAM
.
.
.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “EN FAVORITSTIL

  1. Jag älskar också den rockiga stilen och det blev ett par jeans och den blommiga blusen hemklickade nu, tack för rabatten!

Comments are closed.