BRITTISK SPÄNNING x 3

 

Ville ni ha lite braiga serietips tjejer!?! Så klart ska ni får et! Och jag har hela tre pinfärska rykande nya brittiska spännande serier att tipsa om. Såå bra och jag älskar verkligen just brittiska spännande serier och thrillers…

.

.

.

1.Först ut – Deep Water (Cmore) Handlar om 3 kvinnor och deras hemligheter och allt som rör dessa. Ringar på vattnet ni vet… Utspelar sig någonstans i en by på den engelska landsbygden och det är lite rika vs fattiga och familjeproblem och otrohet  det kommer en ny twist hela tiden. Finns hittills 5 avsnitt på Cmore och jag har slukat alla  (nästa avsnitt kommer imorgon  – jippie!) Sen så gillar jag serien extra mycket för att favvoskådespelerskan och snyggingen Anna Friel är med och hon är lysande som vanligt (Har ni sett Marcella så vet ni) Gillar henne lite extra för att hon påminner mig så mycket om Emma (Mycket vackert hår, liten kropp och de går och rör sig exakt lika:) PPPP

.

.

.

2. Gold Digger (också Cmore!) Den här brittiska serien har allt. Spänning och intriger och också mycket och många trasiga familjeband även i denna. Vackra miljöer finns det gott om och den är såå spännande. Handlar om en förmögen kvinna (Julia Ormond!) i 60 års åldern som är frånskild med vuxna barn och så träffar hon en mycket mystisk 30 år yngre dagdrivare och blir blixtförälskad och  de vuxna barnen och exmannen reagerar minst sagt ganska ordentligt… Finns än så länge 4 avsnitt på Cmore (Jepp jag har sett alla) och nya kommer på torsdagar! PPPPP

.

..

.

3.  The Stranger på Netflix. Lite av allt i de två serierna ovan kryddat med extra allt. Very Brittish och lögner och familjer som trasas sönder och inget är som det verkar (Gjord av skaparna till Safe och om ni gillade den så gillar ni säkert detta). Spänning de luxe. Har dock bara sett två avsnitt så jag kan inte uttala mig så klart om hela serien men det är mycket LOVANDE kan jag säga.

.

.,

 

4. Sen så slänger jag in en amerikansk krimdokumentär i flera delar på SVT Play som är tiptop för er som älskar såna! Överklassmördaren. Handlar om ett rått sexmord i Central Park i NY 1986 på unga Jennifer Levin som begicks av den undersköna societetskillen Robert Chambers, då 19 år gammal. Man kan inte tror att detta hänt på riktigt och här är det även lite oväntade  vändningar hit och dit under utredningen. Se den!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “BRITTISK SPÄNNING x 3

  1. Gold digger har jag verkligen fastnat för. Har hunnit se alla avsnitt och längtar redan till torsdag då nya avsnittet släpps. Se den om ni missat den!

  2. Patsy ❤️ Hade världens sjukaste dröm om dig inatt! Du ammade ett rådjurskid och letade regnrock åt H. Fullt rimligt.

  3. Åh, tack för bra tips! Alltid kul med nya serier. Själv håller jag på att ”beta av” Vår bästa tid (sååå bra!!!) och sen är jag lite sugen på The Morning show på Apple tv, har hört mycket bra om den.
    Ha en fin dag!

    1. Tack för tipsen, älskar brittiska serier!! Kan tipsa om att Deep Water finns på TV4 Play, för de som vill se men inte har Cmore:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *