NÅGOT SOM GÖR MIG GLAD VARENDA DAG

 

Nu ska jag berätta vad som gör mig typ lycklig varenda morgon numera – mitt kaffe! Jag är tokig i kaffe, dricker flera glas och muggar per dag. men det ska vara g o t t kaffe. Är ganska kräsen faktiskt när det gäller just det och sen vi fick hem våran lyxiga riktiga kaffemaskin från DeLonghi så har jag varit såå bortskämd med ljuvligt gott kaffe varje morgon. Mmm- Tänk att en sån liten sak kan göra en så happy?:) Det doftar underbart gott med kaffe, går snabbt numera och är så ja hemtrevligt. Kaffe for life!

.

.

.

Har provat massor med olika sorters bönor, från de lyxigaste till de billigare, och vet ni var jag hittat det godaste kaffet? På Hemköp faktiskt! Deras egna märke Garant har ett fantastiskt goda Espressobönor (som jag brygger mitt kaffe på) Smakrika och fruktiga men ingen beska eller frän smak. PPPPP. Sen så har jag lämnat Ikaffe och gått över till Oddlygood Barista från Valio till. Den kombon alltså. Dagens kaffetips mina vänner (och detta är ju för er som har en maskin som maler eller en kaffekvarn. Men kanske Garant har samma sort i bryggkaffe också?)

.

(och det är alltså ICKE ett samarbete:)

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “NÅGOT SOM GÖR MIG GLAD VARENDA DAG

  1. Oddlygood är så mycket godare än iKaffe. Blir så perfekt krämig när den skummar/ångas.

  2. Dricker inte kaffe själv (bara te) men kan tipsa om kaffe från svanfeldtscoffe.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg