NEJ DET GICK INTE BRA

.

Vet ni vad. TROTS att man både fotat och proffsbloggat i evigheter så kan det ibland bli blähä och blaj av det man tänkt att man skulle fota och skriva om för dagen! Jag tidsinställer så gott som aldrig inlägg utan det är direkt som gäller (Förutom samarbeten som ska granskas) Inte så smart kanske nej men sån är jag:) Hade en idé om att visa lite nya urfina kläder för er idag åt en butik i lite mysig köksmiljö men precis a l l t gick på tok. Tiden blev för knapp, stativet gick plötsligt sönder, mörkret sänkte sig snabbt och när skatten  då kom hem som en räddande ängel (=avtryckare) efter skolan så var skatten inte alls på något bra humör och då  inte alls sugen på att vara någon fotograf och man kanske kan se på bilden att nä, stämningen är inte alls så cosy… Och precis d å la kamerabatteriet av, efter en bild, och det var bara att lägga ner (Man kan ana en viss irritation i min blick ja). Så här har ni det enda materialet till dagens blogginlägg – inte alls så där fint som jag tänkt mig men så kan det gå!

.

(Ska göra denna ”dagens” rättvisa i ett helt nytt inlägg asap jag lovar)

.

Hur som  – önskar er fin kväll nu! Själv ska jag strax fixa en grekisk middag här och det är nog det vi äter allra allra oftast tror jag? Jag är nämligen tookig i kombon stekt kyckling (eller helst lammfilé) sallad på bara stora goda tomater, skalad gurka, grön paprika, rödlök, äkta feta och Kalamataoliver. Så lite hemgjord Tsatsiki till (färdig är urk, se recept nedan) och stekt halloumi och klyfta citron till det. Sååå fräscht (barnen får klyftpotatis, lita bröd eller ris till)

.

Ä K T A   T Z A T Z I K I
,
.
Ingredienser: 200 g grekisk fet yoghurt, ½ gurka, 1-3 vitlöksklyftor, pressade 3-4 tsk olivolja, 1-1½ tsk ljus vinäger, 1 tsk honung, salt och svartpeppar.
.
Gör så här: Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna med en sked. Riv den återstående delen av gurkan, salta lite och låt rivet rinna av i en sil. Blanda alla ingredienser och ställ in i kylskåpet innan servering.
.
.
.
KRAM
.
.
.
.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “NEJ DET GICK INTE BRA

 1. Hihi! Förstår precis hur stämningen var, oavsett ser kläderna jättesnygga ut på dig! Tack för mattips, älskar alla dina recept och din härliga inspirerande blogg.
  Hälsningar Katrin

 2. Jag vet hur det kan bli, när en sak börjar strula så brukar det bli fler saker som blir fel av bara farten 😧. Kläderna är jättefina ut ialla fall ❤️. Mvh Åsa

 3. Men fy vilken dag, vet precis hur det är. Jag försov mig imorse, när jag kom ut var det batteritorsk på cykellyset, väl framme på jobbet trampade jag av klacken på skon OCH hade glömt mobilen hemma, så kan det gå!
  Snygg är du ändå!
  Kram

 4. Inte kul när det blir fel, jag blir så himla stressad då. Tyvärr har jag det så jämt i princip då jag sitter på kontor under dagens ljus och har extremt få fototimmar till bloggen. Bloggar lika ofta som du men jobbar 80% med annat också.
  Bara en sidoinkomst för mig så kan inte lägga full tid på den och det är både frustrerande och himla tråkigt plus att kvaliteten på inläggen är sådär..
  Men jag tycker det är så himla kul så jag vill gärna fortsätta trots extrem tidsbrist.

  Tycker hur som att din bild här blev väldigt fin ändå!
  Och nu går vi mot ljusare tider = mer bra fotoljus, wiiii!

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 5. Håller med att tidsinställda inlägg kan vara bra, men det liksom känns mer ”närvarande” med direkta inlägg. Det känns när de är mer spontana! 🙂
  Jag bloggar också om min vardag som nybliven mamma vid 43 års ålder och min träning och tävling med min fläckige bäste vän, hästen Grizzly. ♥

  Tips förresten, vad tycker du är viktigast vid köp av ett nytt hem? (hus)
  Vi ska flytta till min hemstad till våren och letar hus för fullt… inte lätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *