SÄSONGENS SNEAKERS!

SAMARBETE MODELIN

.

Tadaaaa! Men vilket himla härligt paket ändå att hämta ut på posten – det med vårens sprillans nya sneakers. Och inte vilka sneakers som helst utan ett par helt lagom chunky (jisses, någon mer som är trött på de där stora toktunga klossarna man haft på fötterna) och läckert extra allt med g l i t t e r. Från Karl Lagerfeldt

.

.

God kväll godingar!

.

.

Detta inlägg har varit klart och färdigt länge men jag har av någon anledning inte kunnat posta något inlägg förrän nu! Tydligen har det varit något knas med det tekniska (usch vad sånt är segt) och jag vet inte om ni också blivit drabbade. Hoppas inte det och om det varit så så hoppas jag det är löst nu hos alla<3

.

.

.

Bam! Men huur fina? Skokärlek. Passar min små fossingar perfekt (trots att jag är typ 169,5 cm så har jag bara strl 36,5 i skostorlek. Förut kunde jag ha 37 i tex pumps men det kan jag inte längre. Fötterna har blivit ännu m i n d r e. Är inte det märkligt? Brukar inte graviditeter och gammeln göra att man får större fötter? Kommer få gå på barnavdelningen som gammal haha)

.

.

 ..

Fotocred: Lolo

.

Jag idag på väg till gymmet med min Lolo! Så himla mysigt att åka och träna med henne och pusha henne lite och hon uppskattar det!  Just nu försöker jag träna så mycket det bara går, är liksom inne i ett träningsflow och då är det bara att tuta och köra. Dock vet jag inte riiktigt vilket gym jag ska gå på. Går på två just nu och det är ju absolut inte hållbart i längden (vääldigt oekonomiskt) Det ena jättestora gymmet har jag haft kort på länge och där går alla andra och där finns pass (som jag iofs aldrig går på) och kiropraktorer (världens bästa muskelknådare Karna) men det ligger mitt i city i en galleria men är inte så smidigt att ta sig till. Det andra är alldeles nybyggt, ligger väldigt när där vi bor nere vid Mälaren men är mer basic. Inget extra allt alltså. Men väldigt lugnt och superfärscht (och där går Lolo. H går på det andra i city..)

.

.

.

På min gata i stan! Älsklingskappan som jag använder i princip jämt är från Busnel, halsduk LV, träningstights Nike och säsongens snyggaste sneakers hittar ni här

.

.

Apropå träning – såg ni Shakira (43 år) och J Lo (50 år) uppträdande på Superbowl?? Men herreguuuuud så bra och TOKHETA ursnygga och framförallt duktiga de är. Smäller alla andra på fingrarna, hellooo chicas liksom vilken show. Såå imponerande (och det där flåset, smidigheten, styrkan och stångkråmandet har de ju inte opererat sig till om någon tänker så. Träning lönar sig tydligen:) Och J Los dotter där på slutet och alla små latinatjejerna och deras statement – såå fint.

.

..

.

Ha nu en mysig lill-lördag kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “SÄSONGENS SNEAKERS!

  1. I Västerås finns ju landets nästa gymkedja: Gymmet!! Gryyymt bra! Det är bästa Anna Stålnacke som driver det. Tränar på deras gym i Sthlm när jag är på tjänsteresa där, de finns tyvärr inte i Malmö. Kolla upp det! De har inga pass men gymmet är riktigt riktigt bra med stort utbud och bra maskiner. Det är ett gym som satsar på maskinerna jämfört med alla stora kedjor som satsar på allt annat än bra maskiner.

  2. Det är bra att ha mål med sin träning, men lätt ångestframkallande om man ska jämföra sig med dessa två👆🏻

  3. Jo, tjeena, jag trodde inte mina ögon första gången kollegan hade skaffat ett par klumpiga sneakers! Och det blev bara alltmer utbrett, jag vägrade falla för trenden. Så FULA! Det låter ju bra att modellerna återhämtar sig till lite mer motionsvänliga modeller. Nu är det bara hoodies med dragkedja kvar, hittar nästan aldrig nån i affärerna, bara modellen man drar över huvudet. Jag vill kunna öppna den och lufta mig och det ska bli skönt när även det modet ändrar sig. Är det ett märke/modell som slår igenom så nog tusan följer alla andra efter. SUCK. Nu har det pågått i flera år. Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *