HALLÅ I STORMEN!

BETALT SAMARBETE OCH ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX

.

Yes idag gjorde vi som så många andra Svennebanansfamiljs – vi åkte till IKEA! Inget mer spännande än så har hänt här hos mig i Småstaden denna söndag (jo jag var på gymmet idag också. S å nöjd med det eftersom det tog emot vääldigt att ta sig dit överhuvudtaget:) Det har verkligen tokblåst här hos oss i Mäalardalen idag , nästan lite läskigt, och som i kanske vet så tål jag typ inte blåst. Blir ni också påverkade när det blåser mycket? Jag blir liksom yr och rastlös. Så då är en tur ut till det enorma varuhuset en bra sysselsättning i stormen (Vi hade verkligen inga andra bra ideér alls på. vad vi skulle hitta på idag:)

,

,

.

Mammas minsta busunge var så klart med. Han äälskar köpcentret (där är vi väldigt olika) och gå runt och kika. Men det enda han ville ha idag var en liten groda och till slut hittade vi en. TUR:) Själv shoppade jag inget alls. Fanns inget jag önskade och eller behövde eller som jag tyckte var fint och jag köper faktiskt väldigt sällan något på infall så där om det inte är något väldigt speciellt jag ser.

.

,

.

Jag måste hålla i ditt hår mamma. SÅ stormigt!

.

.

.

Och så här såg jag ut idag! Måste bara tipsa om den här klänningen, alltså det är ju bara den skönaste sötaste vardagsklänningen med puffärmar. En som där som man alltid kan dra på sig. TIPS till er som precis som jag helt fastnat för puffiga ärmar! (Jag har strl S och den är ganska rymlig) Finns här.

.

.

Ikväll blir det söndagsmys med klassisk filmtajm och pizza tror jag!  Är vråålhungrig (Alltså lunchen på IKEA var verkligen brrrr. Fick vanlig skolmat att framstå som ren delikatess. Uppdatering! Jag dissar inte all IKEA-mat utan den jag fick. Snustorra hårda torskbullar med bovete med kokta grönsaker som var så sönderkokta och mjuka som en smet och helt totalt smaklöst. Ingen kan gilla det jag åt!)

.

.

Ha det så mysigt nu – jag hoppas det inte stormar för mycket där ni bor –  så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “HALLÅ I STORMEN!

 1. Tycker du blivit mer och mer negativ… i varje inlägg är det alltid något. I detta var det Ikea som fick sig en skrapa… trist petra😔

  1. Låt henne få vara människa..Livet går upp och livet går ner. Jag känner tvärtom. Skönt att kunna läsa att andra har det motigt också emellanåt. Jag får klåda av att livet målas upp som perfekt. För alla vet ju att så ser det inte ut eg. Inte ens hos Kungen 😉

 2. Ja vi som shoppar loss på Ikea och äter deras mat (och gillar den) är typ grisar då.

  Första gången jag kommenterar på din blogg och då vill jag, som fellow västeråsare, passa på att ifrågasätta användandet av ”småstaden”. Jag förstår att du har bott i Stockholm ett tag och att Västerås är mindre än Stockholm. Men är det inte dags att börja skriva Västerås istället? En rätt stor stad i svenska mått mätt. Känns som att du bara försöker vända dig mot stockholmare i det ordvalet. Förhoppningsvis har du läsare i ännu mindre städer än Västerås.

   1. Ja jag tar tillbaka min kommentar om att det skulle vara grismat, men det var lite så jag läste mellan raderna när det kallades värre än skolmat.

    Allt väl till Petra och alla läsare!

  1. Haha wow! Jag tycker att småstaden låter gulligt, och det ÄR en småstad. Det är liksom ingenting att ta illa upp för. Jag läste inte att Petra skrev att vi som shoppar på Ikea och gillar deras mat är grisar, var ser du det någonstans?

   Är det inte dags att sluta ta allt så förbaskat personligt? Lämna kränktheten i 2019 och låt 2020 vara året vi läser vad som faktiskt står istället för att tolka exakt allt till något negativt!

  2. Här håller jag med, om småstaden.
   Bor själv i en liten stad lite mer norr ut. Pratade precis med en person på skatteverket som skulle kolla var den låg. När han såg det så sa han ”Ja det ligger där i buschen” Som jag skrattade!
   Jag har varit i Västerås och det är en stor stad.

 3. Jag älskar att laga egen mat och har ganska kräsna smaklökar, gillar stjärnkrogar och avsmakningsmenyer. Nu var det länge sedan jag va på Ikea, men har tyckt det är helt ok ändå, för det priset. Köttbullarna är ju supergoda :), inte lika goda som på en bra krog såklart, men goda 🙂 Däremot tycker jag att fikabrödet blivit väldigt trist..När jag va liten var det typ, kanelsnurror och katalaner, milanostänger osv…Men nu är det ju bara typ bake-off..

 4. Tycker att kvaliteten på Ikeas mat varierar väldigt mycket beroende på vilket varuhus man äter på. Ibland jättegott och ibland, som du skriver, totalt smaklöst och tråkig konsistens. Tack för klänningstipset, är på jakt efter en snygg klänning att ha på jobbet och tycker att puffärmar är så sött 🙂

 5. Kommenterar sällan men känner att nu jag måste skriva något… Det står ingenstans i Petras inlägg att om man gillar Ikeas mat och prylar så anser hon att hen är en gris. Hon gillade inte maten och shoppade inget, punkt slut!

  Jag tycker t.e.x att Ikeas köttbullar är väldigt goda för en så liten peng. Man får som i allt annat vad man betalar för… Även om jag tycker Ikeas mat är ok så blir jag inte sur om ngn annan i detta fallet Petra tycker det motsatta! Det som gör mig upprörd är hur individer kan bli upprörda över att Petra inte delar er smak? Vill du Crona inte ha ett demokratiskt Sverige?;-)

  Angående att kalla Västerås för småstaden så undrar jag vad det har för betydelse och varför det retar dig så? Tycker småstaden låter gulligt och i vissa länder skulle befolkningen kalla Stockholm för småstaden. Vi människor uppfattar saker & ting olika och så kommer det alltid att vara!

  Till dig Petra vill jag tacka för en härlig blogg fylld av variation även om jag föredrar just dina inrednings och mode inlägg! Har följt din blogg i ca 10 år och hoppas på ytterligare 10 år!:-)

  Ha en fin dag,
  kramar Stina också från en småstad (Örebro)..

 6. Om man någon gång inte gillar maten på IKEA får man väl skriva det och vill man kalla sin stad för småstaden (gulligt och använt sedan 2009) så är väl det också helt ok, orka klanka ner på småsaker.
  Snygg som alltid, måste rusa och kolla klänningen på Lindex:)
  Stor kram

 7. Håller med dig, Ikeas mat är ok (vissa ggr bättre än andra), men inget mer. Man får vad man betalar för 🙂 Sen är ju smaken som baken.
  Västerås kan väl få vara småstaden, spelar absolut ingen roll. Lite smågulligt sådär 🙂
  Ha en bra dag fina du.
  Kram!

 8. Tack för dina inspirerande inlägg! Snygg väska! Pinsamt, jag borde veta vilket märke… men det står still. Hoppas du har möjlighet att hjälpa mig på traven 🙂

Comments are closed.