JA JUST DET…

.

Min minsting Maurits får vara hemma och mysa idag!

.

Idag hade jag bokat in en tripp till Stockholm för ett jobbmöte men det var bara att boka av för vad visade det sig vara för dag imorse? Stängningsdag på föris! Men varför är jag sååå dålig på att hålla reda på de där få dagarna. Slår aldrig fel nästan och detta är så typiskt mig. Dagar när lovlappar måste vara inne och bokning av utvecklingssamtal och tandläkartider och det där – där är jag absolut ingen stjärna direkt:)

.

.

.

Fast inte dagen blev riktigt som tänkt (vara bara att omboka) så har vi haft det jättemysigt ihop jag och min minsta plutt! Och så bjöd världens bästa morfar oss på lyxig lunch på K9 nere i hamnen och morbror kom också (Jag slukade en Bookmaster toast och DEN var minsann så smarrig! Tänker på gårdagens dissning av lunchen, jag är absolut inte neggo om det inte verkligen finns anledning till det jag lovar:))

.

.

Och idag har jag nog världens gulligaste skatter! Lolo erbjöd sig och gick och handlade middagsmaten nyss, Bea och hennes söta kompis bakar just nu Oreomuffins nere i köket och Trulle tar disken. Och Moje är bara allmänt go och ligger här nära nära mig och kliar mig!<3

.

.

Ha nu en fin eftermiddag girls!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “JA JUST DET…

 1. Så tokigt det kan bli, hoppas ni fick en mysig dag 💕 Jag undrar om inte Moje skulle kunna ge lite boktips till min Elton? Jag tycker det är svårt att hitta mysiga böcker. Vore jätteglad att få lite tips 💞

  1. Böckerna om ”Mulle Meck” och alla ”Castor böckerna” som även är läroroika. Med vänlig hälsning Monica

 2. Tänker du aldrig att det vore bra med barnvakt av morfar i sådana lägen? Istället för lunch?
  Du verkar inte alls sur och bitter, nåt jag tyvärr är gällande mina föräldrar och svärföräldrar, som inte vill vara barnvakt…

  1. Morfar var redan bokad idag med bror och mormor sjuk (och svärisarna är i Thailand) Ingen idé att bli bitter (fast ibland kan man bli lite desperat ja) utan bara att boka om:)

 3. Tur att du är egen företagare sådant där kan man inte glömma där jag jobbar, inte proffisionellt alls. Lägger in allt i min digitala kalender bums, tips. Mvh Åsa

 4. Samma här, jag fattar inte varför jag har så svårt att komma ihåg sådana dagar! Antagligen för att det alltid löser sig och inte blir en katastrof för då hade jag lärt mig! Skönt att höra att vi är fler!
  Så mysigt med en lunch med morfar och morbror! Jag är lite avundsjuk på de som har sina föräldrar och svärföräldrar nära, det har inte jag men men.
  Kram från Anna i Skåne

 5. Lägg in i mobilen, den har man ju med jämt 😉
  Så gör glömska jag och det funkar för mig.

Comments are closed.