AVOCADO ON TOAST & SAKER I NÄSAN

.

En favvofrukost här hos mig, precis som på Love Island UK, avokado on toast! (Någon mer än jag som kollar på detta btw?? Tycker det bara är så lovely! Lite som Downtown Abbey fast med engelska toksnygga tighta såpadeltagare i 20-årsåldern haha. Är väl mest den där mysiga engelskan som är det härliga. Och att de tex dricker thé när det blir lite jobbigt! Fast de ska vara s å coola, a nice cup of tea fungerar alltid. Vill också ha samma tradition hos oss här i Suede – när det blir skakigt så sätter man bara på thé så blir det lite bättre. Själv dricker jag kaffe mest hela tiden och det blir man ju mest bara speedad av:)

 

.

Heeeej vänner!

.

Äntligen känner jag mig pigg igen! Har haft några dagar av illamående och jobbig huvudvärk men nu har det släppt. Så idag ska jag ta tag i maassor. En del som har hunnit komma efter på bara ett par dagar så bara att sätta fart här! Och så ska jag boka tid hos doktorn för Maurits har visst petat in en pärla i näsan avslöjade han imorse och är tvärtäppt. Eller vi tror att det bara är det i den lilla söta snoken, man vet ju inte med treåringar. De är ju inte riktigt helt på banan än om man säger så! Crazy älskade lilla monkey<3 Och jag vet nog varför han kom på att göra en sån sak – han tittar jättegärna på barnprogrammet Doktorerna på Barnkanalen och där var det ju ett barn som petade in en pärla i näsan och fick åka till doktorn och d e t avsnittet tyckte ju Moje var jätteintressant och spännande och vill se om och om igen. Hm . Inte så pedagogiskt av SVT kanske och många barnprogram sätter ju verkligen nya griller i huvudet på de små rackarna (Själv petade jag in apelsinskal, plåster OCH lego i min lilla näsa i Mojes ålder! Samtidigt. Och ville hoppa från vedbotaket. Skyller helt detta beteende på förebilden Madicken:)

,

,

 .

Liten lugn frukoststund själv i köket när alla gått iväg till sitt! Och med Skäringer och Mannheimer på podd, älskar dem

.

.

Nu gör vi det bästa av den här dagen eller hur!? Ha nu en finfin trosdag godingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “AVOCADO ON TOAST & SAKER I NÄSAN

 1. tryck in ena näsborren och låt M blåsa ut allt vad han kan ur näsan…(du har kanske redan provat det) men det har hjälpt när mina barn har petat in ärtor och pärlor i näsan.

 2. prova föräldrakyssen. Då håller du får barnets ena näsborre samtidigt som du blåser in luft kvickt genom barnets mun. Googla:) Har funkar på pärlor flera gånger här hemma.

 3. Haha! Min son petade in en sten i näsan när han var tre. Dagen innan hade Madicken varit på Bolibompa.
  När vi kom till vårdcentralen för att plocka ut stenen, var han tredje barnet där som hade haft något i näsan den dagen 🙂

  1. Ha ha – så roligt ju. Vi såg någon tecknad film på SVT när jag var lite där en detektiv var nere i kloakerna i Paris. För att inte gå vilse staten han ett kryss med en krita vid varje brunn han gick förbi. Dagen efter hade mim lillasyster ritat kryss med läppstift (!) vid varenda strömbrytare i hela huset…😬

 4. Men åh… lite gulligt och lite tokigt🤗, hoppas den kommer ut ordentligt. Avokado på macka är ju smaskens!! Och jag föredrar kaffe all time, men försöker varva med te emellanåt.
  Stor kram

 5. När min son fick en pärla i näsan sög jag ut den med ett sugrör. Snabbt och effektivt 😉

Comments are closed.