FREDAGENS

BETALT SAMARBETE & ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLENS

2

Men hur härlig daaag? Solen strålar in i vardagsrummet och det är riktig riktig go vårfeeling här i Småstaden (dock väldigt svårt att fota:)

 

.

.

Bonjour fredagsbloggisar!

.

Har ni det bra!? Här är det toppen och jag kan direkt berätta – det var ingen pärla uppkörd i Mojes lilla snok. Det var ingenting alls där berättade den mycket coola killen som var läkare idag (Moje var väldigt imponerad av honom och jag med:) Tack för alla snälla tips förresten (jajamen jag körde Mothers kiss och min stackars skatt tittade med uppspärrade ögon på mig efteråt som om jag helt hade tappat vettet och utbrast Stop min kropp! Ville inte göra fler försök:)  Så då stryker vi det lilla ”ickeproblemet” – skönt. Efter läkarbesök hade vi en riktigt mysig dag jag och min minsta och vi var nere på stan och åt pannkakslunch och shoppade lite smått och gott till honom och sen åkte vi upp till First Class och jag gymade medans Moje lekte på barnpassningen (han älskar det) och sen tog vi svängen förbi ICA på vägen hem och handlade godsaker till ikväll som blir en lugn hemmakväll hemma med de små för de stora har åkt på sportlov i fjällen med sin pappa (Men imorgon kväll blir det inte lugnt för mig iaf då blir det show och party med tjejerna. Läängtar:)

.

.

.

Och vad tycker ni om min dagens!?  Alltså det här är väl den bästa stilen egentligen – svart kavajstilen. Funkar alltid! Men jag får lite panik i för strikta kläder så jag matchar med enkel men riktigt snygg tisha under (i modal- skönaste)

.

.

.

Och TOKsnygga nya ormörhängen, de måste ni nästan spana in (Finns här)

.

.

.

Black lady idag!

 

Tre basplagg i garderoben som jag måste ha: 1. Svarta tighta byxor (eller jeans) och jag har på mig dessa favoriter med dragkedja i sidan som jag har i tre olika tyger och varianter. Så himla bra kvalité och sköna och sitter som en smäck och töjer sig inte ett dugg (Håller verkligen färgen och formen. Jag har strl 36) 2. Snygga t-shirt i BRA material. Min nya svarta och prisvärda finns här. 3 Kavaj som sitter ledigt och skönt. Med uppkavlade ärmar blir det cool och inte stram. Min klassiska fina kavaj, som just nu är på mindre än halva priset (319 kr!) finns här.

.

.

Ha nu en supermysig fortsättning på fredagen alla så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “FREDAGENS

  1. Vilken tur att lilla näsan var tom! Kavaj är ju såå snyggt med både skjorta eller tisha under👍
    Hoppas ni får en toppenkväll i kväll⭐️!
    Kram

  2. Fint!
    En helt annan fråga…vi ska välja fasadfärg till vårt hus. Vilken färgkod har ni på ert fina hus?

Comments are closed.