FIXA FRISSAN!

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

.

Detta är mitt hår just nu! SÅ himla glad över detta friska svall. Jag har ju alltid haft ett ganska tunt hår, spikrakt och platt, många hårstrån men tunna är de och svårhanterliga. Mjuka och det tar typ en evighet för mig att torka (frisörerna brukar sucka över det:) Stylingverktyg med värme sliter massor på mitt hår och jag har nu insett att jag får ta det riktigt easy med dessa. Mina egna hårstrån går lätt av och då bättre att lägga lite tid och att fixa håret ordentligt ett par gånger i veckan så att det håller sig bättre och så använda torrschampoo för att fräscha! (och jag har fortfarande i mina extensions, två paket från Hairtalk som fyller ut alldeles lagom och matchar mitt hår perfekt)

.

.

Sprillans nya saker till mitt hårstylande! Remington PROluxe Värmespolar och riktig handgjord kvalitetsborste Bruce från Evo

Eftersom jag vet riktigt väl hur det är att ha ett svårhanterligt ömtåligt hår så ska ni få några RIKTIGT bra stlingtips idag. Om ni också vill ha volym och glans.

.

.

 

.

Detta mina vänner är en så himla himla bra produkt. Bästa någonsin. Ett värmeskydd för håret som halverar föningstiden! Denna spray reducerar även frissighet och stärker just svagt och skört hår och ger volym. Kommer aldrig kunna vara utan Cloud Nine Magical Quick Dry Potion

.

.

.

Bara spraya i det handdusktorkade håret

.

.

.

Sen behöver du en BRA borste som inte skadar håret. Jag gillar runda fönborstar (se nedan) som hjälper till med volymen

 

.

Borsta sen igenom håret.

.

.

Det behövs lite snits och övning till att själva föna håret som en frisör! Men du lyfter håret med hjälp av  borsten och fönar liksom håret underifrån och ovanifrån på borsten. Se till att inte ha för hög värme men ett bra tryck i fönen. Och föna håret helt torrt.

.

.

.

Jag har nya riktigt bra värmespolar och detta är min favorit när det gäller att styla håret. Att rulla håret har man gjort i alla evigheter och det är 1. Inte skadligt för håret som lock och plattänger. 2. Det går supersnabbt att rulla upp håret och sen kan du göra vad du vill medans det stylas! Lägga make up, klä på dig, bädda sängen, dricka vin – vad du vill:) Mina nya spolar tar liten plats och är 20 stycken. 8 mellanstora och 12 stora. Jag använder mest bara de stora, det räcker.

.

.

..

Rullarna står inne i min garderob och tar inte mycket plats

.

..

.

Och det är inte svårt att rulla håret och det behöver inta vara hårt tantrullat och perfekt. Snarare tvärtom om du vill ha naturligt svalligt hår! Jag rullat lite slarvigt och lite löst, tar ett par minuter max. Viktigast är att först rulla topparna noga på spolen. Spolarna är inte heta och de där klämmorna lämnar inga knixar på hårstråna.

.

.

.

Efter 20 minuter så där drar du ut spolarna och borstar igenom håret. Sprayar lätt med ett bra spray (jag har Lansas Lustrious finishing spray) och tada – färdigt. Volym och glans och ingen skada har håret tagit. Jag gillar personligen inte såna perfekta lockar utan vill ha just naturlig stil med volym och glans

.

.

Hoppas ni gillade mina tips tjejer!

.

Ha nu en riktigt härlig söndag i solen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “FIXA FRISSAN!

 1. Men snälla Anna och L, vad är det för trista kommentarer? Det är väl visst hennes svall som hon har extensions i för tillfället. Jag förstår inte alla dessa kvinnor som måste skicka små trista, sura, pekpinne kommentarer till andra kvinnor. Kan någon snälla förklara hur ni tänker när ni skickar dessa? Mår ni bättre av att få trycka dit någon som bjuder på sitt liv och fina tips helt gratis och som man själv kan välja att läsa eller inte?

  1. Men är det ok att fara med osanning? Eget hårsvall inbegriper, för mig i alla fall, inte någon hårförlängning.

   1. Det är ju Petras svall, det sitter på hennes huvud och hon visar hur det ser ut. Skriver dessutom att hon har extensions (Och skrivit det flera gånger tidigare om det nu lades till i den här texten för att förtydliga). Det är sjukt otrevligt att anklaga någon för att ljuga framför allt när man bestämt sig för att missförstå. Läs hela texten och titta på bilderna. Följ Petra regelbundet så du får ett sammanhang – hon har inte farit med osanning.

 2. Jeg kunne vel ikke ha vært mer enig med C og Maja. Det virker unektelig som om enkelte oppsøker denne bloggen med den ene hensikt å finne noe å ”ta” Petra på. Hva gjelder hår og extensions, så har vel Petra aldri vært noe annet enn ærlig og åpen om dette – tvert i mot så har det jo vært egne innlegg med spesifikt fokus på nettopp hennes eget hår og extensions (i tillegg til å altså bli opplyst om i dette innlegget). Bloggen fremstår i det hele tatt åpen og ærlig om det meste, og ikke nødvendigvis bare om det som ville være ”flatterende” for Petra selv. Om man skal kritisere så bør man iallefall forholde seg til å kritisere noe som er reellt (og i det minste ta seg tid til å lese innlegget/sette seg inn i saken før man hiver seg på tastaturet for å få ut grums). Kommentarene fra surpompene over her slår seg selv effektivt i hjel.
  Ha en fin ny uke, klem fra Norge 🙂

 3. Hej Petra och tack för fina och bra tips! Jag har en fråga angående spolarna. Sätter du dem i torrt hår eller ska det vara fuktigt? Funderar starkt på att köpa värmespolar så återigen tack för tips.
  /Må gott, Helén

Comments are closed.