BYGG DIG ETT EGET SOMMARHUS

Betalt samarbete för Älvsbyhus

.

 

Utsikt ifrån övervåningen på mina föräldrars gamla sekelskiftesgård på mitt älskade Gotland! Ja jag är så himla förtjust i Gotland och havet och lugnet där. Mitt sommarhem ändå sen 1973. Alla dessa vackra gamla stenhus och miljöer och det vore så himla roligt att ha ett alldeles eget sommarställe där så klart. Nu finns det ju inte så många fastigheter som ligger så magiskt fint som just den mina föräldrar äger och där vi brukar vara. Precis så där vid havet med oändlig utsikt och knappt några grannar alls utan helt stilla och tyst… Förutom nere på själva stranden under högsäsongen, då kan det komma ett par familjer:) Det är så jag alltid vill bo på ön… Men vi har ju börjat fundera på möjligheten att bygga nytt. Ett helt modernt nytt och fräscht litet sommarhus åt vår familj! Som är så där busenkelt att sköta och ta hand om när man är där. Så det var lite roligt att prova på att designa ett hus hos Älvsbyhus och drömma sig iväg lite..

 

..

.

Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare och säljer kvalitetsbyggda modulhus till marknadens bästa priser. De har nu ett kul verktyg på deras sida där man kan bygga och designa sitt drömhus online precis som man vill ha det. Där väljer man en husmodell som grund och sen kan du exteriört välja färger och plåttak eller tegel eller fönsterdesign osv och invändigt är det luckor och dörrar och golv etc Det totala kostnaden för huset och dina olika val ser du hela tiden så det kommer inga överraskningar sen:)

.

.

.

Alltid så kul att fantisera lite om hur just vi skulle vilja ha det i ett eget nytt hus på Gotland! Vilken modell och storlek osv. Det viktigaste är att det skulle vara som en del av naturen och den vackra ön. Smälta in.

.

.

Om du också vill prova denna konstandsfria och roliga sida hos Älsvbyhus så gör du det här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “BYGG DIG ETT EGET SOMMARHUS

  1. Jag förstår er känsla av att ha något eget när ni kommer ner till ön. Vi har vårt eget lilla Casa där vi kan få hänga själva även om alla våra nära och kära finns på ön men det är ovärderligt att få rå om sitt eget. Kram Tina

  2. Ett eget ställe på Ön hade varit en dröm även för mig som älskar Gotland och är där minst en gång varje år. Tänk om jag fick rita som du i datorn mitt drömställe. Ha en fin start på nya veckan

  3. Hej!
    Blusen finns (eller åtminstone fanns) på modelin.se och heter Neo Noir Pandora Big Dot Shirt. Finns i grönt, rött och typ benvit, 599:-
    Jag har den gröna och den är sååååå snygg!
    Lram Elin

Comments are closed.