DANNYSHOW

Annonslänk NA-KD

Foto från VLT av Mats Bäcker

.

Igår var jag och tjejgänget (Vi var väl 10 stycken) på Danny Saucedos The Run(A)way show i Bombardier Arena här i Västerås! Och det var många andra damer där kan jag lova, säkert 90% och det var fullsatt:) Först var vi hemma hos J och hennes superfina lägenhet inte långt från där jag bor och drack bubbel och hade det mysigt och sen blev det Danny. SÅ bra häftig show med fantastiska dansare. Gillar verkligen Danny Saucedo, han är så superproffsig. Det märkte man när man såg Så mycket bättre i höstas, hur seriös han är (Dock så fördrar man ju lite mindre shower och riktiga showställen (Typ Cirkus) än att dansa på betonggolv med vinet i plastglas men kul var det! Skrattade s å mycket:) PPPP till Danny

.

.

.

Och denna fyrbarsnamma hade klackat upp sig så här igår! Bilder tagna i all hast innan jag försvann iväg ut i stormen (men jag var ute i tid igår – först på plats och det var nog första gången haha) Hade på mig en ny Blazer Dress som jag fick många snälla kommentarer om (Och vad gulliga ni som kom fram och hälsade och som sa snälla ord om min blogg igår. Blir alltid så glad<3). Så bekvämt och snyggt med bara en lång kavaj ju! Mycket mer ledigt än med klänning. Finns många kavajklänningar nu men denna sitter verkligen bra:) (Spetsstrumpbyxor Lindex och gamla skor från Twist & Tango)

...

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “DANNYSHOW

  1. Vad festligt att du gick och såg Danny samma kväll som jag satt här hemma och såg programmet på TV4 om honom och funderade på om han fortfarande håller på med typ krogshower. Nu fick jag ju svaret av dig! 🙂

Comments are closed.