SIDENSKJORTA

SAMARBETE/REKLAM MODELIN

.

Ni vet ju, ni som följer mig sen ett tag, att jag har mina favvostilar! Den lite tuffare och rockchica och den klassiska. När vi åker iväg så här och bor på härligt spa eller hotel och man packar för en weekend med familjen så är det nästan alltid så att jag packar ett par av alla mina svarta slacks (tror dessa på bilden är från Inwear) och en skjorta. Då är man homesafe och alltid fin! Jag har ett gäng riktigt fina blusar och skjortor som jag vårdar och de är de som är i siden. Det går inte att jämföra med andra material, faller b ara så där snyggt och är lika blanka och de utstrålar verkligen kvalité.

.

.

.

Redo för middag! Stentrömsskjortor är riktiga powerskjortor som man drömmer om. Jag har en med knyt i halsen och nu även denna. Sitter som en smäck och finns här. Jag har strl 36. Nu har börjat fantisera om en skjorta i havsblått och eller rostfärgat också – sååå snyggt. (Men det får vänta, dessa plagg är dyrgripar som man får suga lite på:)

.

.

,

Och apropå dyrgripar, på det hotellet där vi är nu är det som ett stort galleri med fantastisk konst! Sveriges största galleri faktiskt och det är skulpturer och målningar och fotokonst av världens mest kända moderna konstnärer och fotografer överallt.

,

.

.

Sååå coolt!

.

.

Njut nu lördagen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “SIDENSKJORTA

 1. Jag måste få fråga – är det bara jag som upplever problem med svettfläckar på sidenblusar och vissa andra material (som polyester etc)? Det är som förgjort, när jag tar på en fin blus så blir det ganska direkt mörka fläckar under armarna. Då är jag naturligtvis ren och har deo som annars funkar perfekt, det är som att det är själva blusen/materialet som framkallar det. Låter sjukt konstigt, jag vet – men tänkte att jag skulle fråga er om ni upplevt samma? Otroligt vacker blus på bilden Petra!

  1. Vad tråkigt! Siden är ett naturmaterial och det borde inte bli svettfläckar. Fördelen med siden är att det värmer vid kyla och svalkar när det är varmt. Nackdelen är priset, men det är absolut värt det. Finns inget skönare material att ha på sig.

   Polyester är ett syntetmaterial, kan jämföras med plast. I polyesterblusar kan man svettas och lukten är svår att få bort även vid tvätt. Men priset är rimligare.

  2. Siden/silke (samma sak) är ett känsligt material. Tål el alkohol tex, som finns i del, parfym, hårspray osv, så det ska man alltid undvika om man inte vill ha fula fläckar.

   Känsligt för solljus och värme också. Tvätta varsamt, använd aldrig blekmedel och använd pH-neutralt tvättmedel.

   Vackert men ömtåligt.

   Superfin blus Petra 😍

 2. Håller med dig Anna. Har själv upplevt det med underställ som luktar efter man använt de en gång. Och då vill jag tillägga att jag aldrig luktar svett i vanliga fall.

  1. Oj vilken fin blus! En sådan vill jag ha! Får spara några månader och ge den i sommarpresent till mig själv tror jag😊

 3. Hej,

  Tack för en trevlig blogg och vilken fin blus! Hur sköter du om dina sidenblusar . Handtvättar du dom ? Och vilket tvättmedel använder du?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg