NY LAMPA!

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK FÖR NORDISKA GALLERIET

 

.

Jamen där är den ju! Den nya goa fräscha lilla lampan jag köpt tillfönstert här i vardagsrummet. Eller den är ganska stor i omkrets men låg och liksom bulliga. ÅH. LAMPLOVE. Jo detta är en designlampa men det bästa är att den inte kostar så fasligt mycket! (Allt är ju relativt så klart men ändå:) Så detta är fredagens lamptips!

.

.

Todeloooo fredag!

.

.

Vilken himla härlig dag! Känner verkligen hur energin bubblar i mig och helgpeppen är 100%. Idag har jag fixat sladd som n i ser och kan nu fota igen – hur skönt som helst (Känner mig typ halv utan min kamera haha) Så har jag varit och shoppat vackra underbara blommor och fina grejer på Newport och ”Mellogrejjer” för imorgon är det Mellofest här hemma med våra vänner! Hörede nyss att det kanske inte är säkert att det bli någon publik på Friends imorgon (Corona nu vet) och hur konstigt blir inte det?? Jaja, låtarna kommer ju spelas i alla fall och det är verkligen det viktigaste i Melodifestival:) (Jag håller föresten på Felix Sandman, tycker hans bidrag är absolut bäst och är mest Eurovänlig! SÅ duktig proffsig kille)

 

.

 

Lampan heter Nessino och kommer från Artemide (och är just nu nedsatt så passa på om ni är sugna på samma! Ger supermysig ljus och är så lättplacerad)

.

Har kollat ett tag efter lite mindre lampor, efter att jullampor försvann ungefär, som inte kostar massor men ändå har kvalité. Man kan ju aldrig ha för många lampor (och min egna mycket medvetna mamma utbrast sist hon var här ” Men herregud, ni har ju inga alls här hos er! HUR kan ni med och leva så??” Så då var det bara att börja leta nya haha;)

 

.

.

Eftermiddagsvårsol och franska tulpanisar!

.

.

Önskar er en underbar fredag nu! Själv ska jag svänga ihop en Nutellasemifreddo här. MUMS

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “NY LAMPA!

  1. Vilken fin lampa. Jag köper mer och mer på auktioner och loppis för kan man också hitta trendiga lampor och så är det bra för miljön också, win,win. Ha en skön helg vi har det fantastiskt i vår fjällstuga, vädret på tio och skidföret perfekt. Mvh Åsa

    1. Hej! Jag blev själv förtjust i vasen så jag kollade runt & hittade den på Newport. Den heter Salome korall vas. Mvh Marie

  2. Hur sköter du dina silverljusstakar från Svenskt tenn? mina har blivit lite gula och fula 🙁

    Kram

  3. En fin lampa …så pass i min smak så jag har beställt en. Tack för inspo.

    Med vänlig hälsning, Magdalena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *